Βίντεο – ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 43χρονου ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στα Χανιά

Το βίντεο της δολοφονίας του άτυχου 43χρονου ήρθε στο φως της δημοσιότηταςΟ δράστης μπήκε στο μαγαζί μέρα μεσημέρι και άρχισε να κυνηγά το θύμαΟ 43χρονος κατάφερε να βγει από το μίνι μάρκετ αλλά δεν γλίτωσε από τα πυρά του δράστη

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει καρέ καρέ τη στυγερή δολοφονία του 43χρονου ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στο Βαμβακόπουλο Χανίων, έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεών του ο Alpha.

Στο

βίντεο φαίνεται ο 60χρονος δολοφόνος να μπαίνει μέρα μεσημέρι στο μίνι μάρκετ κρατώντας μία νάιλον σακούλα, μέσα στην οποία είχε το όπλο. Οπλίζει χωρίς να το βγάλει από τη σακούλα και γίνεται αντιληπτός από πελάτες -ανάμεσά τους και μια μητέρα με το παιδί της- οι οποίοι τρέχουν έντρομοι να απομακρυνθούν. Ένας πελάτης φαίνεται να λέει κάτι με τον δράστη.

Ο δολοφόνος εντοπίζει το θύμα. Ο άτυχος 43χρονος προσπαθεί να σωθεί τρέχοντας στους διαδρόμους. Καταφέρνει να φτάσει στην έξοδο του μαγαζιού. Εκεί τον προλαβαίνει ο δράστης και τον πυροβολεί πισώπλατα. Ο άτυχος κοινοτάρχης Ορθονιού Χανίων πέφτει νεκρός.

Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος, μετά την απολογία του την περασμένη Πέμπτη, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Keywords
Τυχαία Θέματα