Βήμα – βήμα για την κορυφή ο Τσιτσιπάς – Μια… ανάσα από την 8η θέση στην παγκόσμια κατάταξη

Ένα ακόμα βήμα προς την κορυφή θέλει να κάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, «αγκαλιάζοντας» την 8η θέση στη παγκόσμια κατάταξη (ATP) ανδρών, προχωρώντας, παράλληλα ακόμα πιο μακριά στο Miami Open.

Ο 20χρονος τενίστας είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει στον γ’ γύρο του τουρνουά τον Λεονάρντο Μαγέρ (Αργεντινή, Νο 62) και αν προκριθεί στην επόμενη φάση, τότε θα βρεθεί στην όγδοη θέση. Όπως και όταν μπήκε στην πρώτη δεκάδα, θα είναι, μάλιστα, ο μοναδικός Έλληνας που το έχει καταφέρει αυτό. Ακολούθως, η μόνη περίπτωση να πέσει από εκεί, είναι να κατακτήσει

το τουρνουά στο Μαϊάμι ο Τζον Ίσνερ (ΗΠΑ, Νο 9).

Στον τελευταίο αγώνα ο καλύτερος έλληνας τενίστας πέτυχε την 1η νίκη του στο συγκεκριμένο τουρνουά, αποκλείοντας τον Μακένζι Μακ Ντόναλντ, ο οποίος μόνο στο πρώτο σετ μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο έλληνας πρωταθλητής, στην πρεμιέρα του στο Miami Open, νίκησε στο πρώτο σετ με 7-6(4), ενώ στο δεύτερο ήταν ασταμάτητος, επικράτησε με 6-1 και έτσι απέκλεισε τον 23χρονο Αμερικανό, νο 60 στην παγκόσμια κατάταξη. Όπως είπαμε αυτή ήταν η πρώτη νίκη του 20χρονου αθλητή μας στο συγκεκριμένο τουρνουά, καθώς πέρυσι είχε ηττηθεί στον α’ γύρο από τον Ρώσο Ντανίιλ Μεντβέντεφ.

Tsitsipas derrota McDonald em dois sets e vai à terceira rodada em Miami https://t.co/z2bcDr20XV pic.twitter.com/7SYHJ1e6s8

— VAVEL Brasil (@VAVEL_Brasil) 24 Μαρτίου 2019

Now Mr No 9 @StefTsitsipas is ready to become Mr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βήμα –, Τσιτσιπάς – Μια…,vima –, tsitsipas – mia…