Βικτώρια Καρύδα για τον φόνο Μακρή: Να βρεθεί ο εντολέας της δολοφονίας (video)

Μυστήριο παραμένει ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή τον Οκτώβριο του 2018 έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλα, με τη χήρα του επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα, να ελπίζει ότι αυτός θα βρεθεί.

Χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης στον 32χρονο βουλγαρικής υπηκοότητας κατηγορούμενο για τη δολοφονία του επιχειρηματία. Σε ποινή κάθειρξης 10 ετών για απλή συνέργεια στο έγκλημα καταδικάστηκε ο 36χρονος αδελφός του. Και

στους δύο το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Η Βικτώρια Καρύδα, μιλώντας για την απόφαση του δικαστηρίου στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενη που οι δολοφόνοι δεν ξέφυγαν, προσθέτοντας ότι «νιώθω δικαιωμένη από την απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης. Ο Γιάννης ήταν ένας χαρούμενος άνθρωπος, δεν φοβόταν, κανένας από την οικογένειά μας δε φοβόταν».

«Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτούς τους ανθρώπους. Οι απαντήσεις θα έρθουν από την Ελληνική Αστυνομία, την οποία εμπιστεύομαι», είπε αναφερόμενη στους δολοφόνους.

Σημειώνεται ότι στο άκουσμα της απόφασης η σύζυγος του δολοφονημένου επιχειρηματία Βικτώρια Καρύδα ευχαρίστησε τους δικαστές. Υπενθυμίζεται ότι η δολοφονία είχε καταγραφεί από κάμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα