Βετεράνος παίκτης του Ολυμπιακού θρηνεί τον θάνατο του γιου του από κορονοϊό

Την απώλεια του γιου του, Δημήτρη, θρηνεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Μίλτος Κουμαριάς, ο οποίος έχασε το παιδί του ύστερα από «μάχη» αρκετών ημερών με τον κορονοϊό στο εξωτερικό.

Όπως είχε γίνει γνωστό και από αναφορές σε τηλεοπτικά Μέσα, ο 46χρονος Δημήτρης Κουμαριάς ήταν οικονομικός ελεγκτής σε κρουαζιερόπλοια ξένης εταιρίας και σύμφωνα με μαρτυρίες της συζύγου του, κόλλησε τον ιό σε πλοίο στο Μαϊάμι. Στη

συνέχεια, βρέθηκε στο Μεξικό, όπου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Παρέμεινε διασωληνωμένος, δίνοντας τη δική του «μάχη», αλλά κατέληξε πριν από τέσσερις ημέρες, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Το Μοσχάτο θρηνεί για τον Δημήτρη Κουμαριά – Έδωσε μεγάλη μάχη με τον κορονοϊό https://t.co/j88oU7Vli9

— ΒΑΙΟΣ (@PWaNg4buNOZbvMa) April 11, 2020


Ο Μίλτος Κουμαριάς, εκτός από ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων», είχε υπάρξει σκάουτερ της ομάδας του Πειραιά επί σειρά ετών, αλλά και προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου.

Σχετικό δημοσίευμα στη σελίδα «Ρετρό ελληνικό ποδόσφαιρο» στο Facebook:

Τα συλλυπητήρια και την συμπαράστασή μας στον παλιό άσσο του Ολυμπιακού Μίλτο Κουμαριά που έχασε χθες σε ηλικία 46 χρονών τον γιο του από κορονοϊό παρότι δεν είχε κάποιο άλλο νόσημα.Ήταν μάλιστα προπονητής και σκάουτερ στις ακαδημίες του Ολυμπιακού στο Ρέντη. pic.twitter.com/dtsXWTpZCH

— Greece : Borders Closed (@NikosRazis) April 11, 2020


Πηγή: fws.gr

Πηγή: Βετεράνος παίκτης του Ολυμπιακού θρηνεί τον θάνατο του γιου του από κορονοϊό - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα