Βελτιωμένη, αλλά σοβαρή η κατάσταση της υγείας του Α. Μικρούτσικου (video)

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου. Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή (05/01), περίπου στις 12 το μεσημέρι ο παρουσιαστής αποσωληνώθηκε και σταμάτησε η μηχανική υποστήριξη της αναπνοής του. Παραμένει, πάντως, στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, στο Ιπποκράτειο. Υπενθυμίζεται ότι νοσηλεύεται από το βράδυ

της Παρασκευής (03/01).

Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την περαιτέρω βελτίωση της κατάστασης της υγείας του και ήδη του έχουν συστήσει ξεκούραση. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι, άλλωστε, βεβαρημένη, μετά τον θάνατο του μεγαλύτερου αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου, το περασμένο Σάββατο (28/12).

Η νέα ανακοίνωση των γιατρών αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι ο ασθενής, κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και αιμοδυναμικά σταθεροποιημένος.

Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, τον γιο του Στέργιο, την -επί χρόνια- στενή συνεργάτιδα και κουμπάρα του, Ελευθερία Κεφαλά, καθώς επίσης την Σοφία Βόσσου και την κόρη της, Ερασμία.

Πηγή: Βελτιωμένη, αλλά σοβαρή η κατάσταση της υγείας του Α. Μικρούτσικου (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα