Βαυαρία και Μπάγερν τίμησαν τον Σβαϊνστάιγκερ (εικόνες – video)

Ξεχωριστές στιγμές έζησε ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ στη Βαυαρία και συγκεκριμένα στο Μόναχο. Εκεί, όπου ο πρώην διεθνής άσος μεγαλούργησε ποδοσφαιρικά, με αποτέλεσμα να γράψει «χρυσές» σελίδες τόσο με τη Μπάγερν όσο και με την εθνική ομάδα της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα, η Βαυαρία και το «καμάρι» της περιοχής, η Μπάγερν, τίμησαν τον 34χρονο διεθνή μέσο και του αποδόθηκε μια ιδιαίτερη και υψηλή τιμή. Την Δευτέρα (27/8) παρέλαβε από την Βαυαρία το μετάλλιο της Τιμής, για τις υπηρεσίες που πρόσφερε

ως ποδοσφαιριστής στο ομόσπονδο κρατίδιο και στην χώρα. Την επομένη (Τρίτη, 28/8) μπήκε το… αστέρι του στο «Hall of Fame» της Μπάγερν, η οποία μ’ αυτό τον τρόπο τον τίμησε για την προσφορά του. Ο Σβαϊνστάιγκερ δήλωσε υπερήφανος για τις τιμές.

Την Τρίτη (28/8) είναι προγραμματισμένο στο Μόναχο και φιλικό ανάμεσα στην Μπάγερν και τους Σικάγο Φάιρ, ομάδα στην οποία παίζει τα τελευταία χρόνια ο διεθνής άσος. Τις προηγούμενες ημέρες πήρε μέρος και σε προπονήσεις της Μπάγερν. Κοντά του είχε και την γυναίκα του, την Άνα Ιβάνοβιτς, που μαγεύει στο τένις, οι δυο τους είναι παντρεμένοι από το 2016.

Ο 34χρονος διεθνής μέσος, βασικότατο στέλεχος επί σειρά ετών της Μπάγερν Μονάχου (2001-2015) και της εθνικής Γερμανίας, η οποία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας,

Δείτε εικόνες και βίντεο από τις βραβεύσεις του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ:

Ehrung durch den Ministerpräsidenten Markus #Söder.

Keywords
Τυχαία Θέματα