«Βαρύ» το κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού – Σκληρή… θέση από τους οργανωμένους

Βαριά και… ασήκωτη η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, στο «τρίτο ημίχρονο» της αναμέτρησης με τη Λαμία κι έπειτα από τον αποκλεισμό – σοκ της πειραϊκής ομάδας από την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Σκληρή ήταν και η θέση της Θύρας 7, υπογραμμίζοντας: «Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε

μπροστά σας». Οι οργανωμένοι έκαναν «επίθεση» και στον Πέδρο Μάρτινς.

Οι επισκέψεις του Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς και της αντιπροσωπείας των οργανωμένων οπαδών στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, που συνδυάστηκαν από τα σοβαρότατα παράπονα προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τον αποκλεισμό από την ομάδα της Φθιώτιδας, «σημάδεψαν» το post game το βράδυ της Πέμπτης (28/2) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σύμφωνα με το sdna.gr, ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων» έδειχνε ήρεμος στην ομιλία του, χωρίς να βγάζει ένταση στα λόγια του, ούτε φωνές που «κούνησαν» τα αποδυτήρια. Μεγαλύτερη ένταση έβγαλαν στα παράπονά τους οι οργανωμένοι οπαδοί, χωρίς πάντως να φτάσουν στο σημείο να «στοχοποιήσουν» συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Όλοι τα άκουσαν από κοινού και…μαζεμένα.

Από την πλευρά τους οι παίκτες σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση άκουσαν το «κατηγορώ» για την βραδιά – ντροπή (όπως την χαρακτήρισαν από κοινού, ο μεγαλομέτοχος και οι οπαδοί) χωρίς να αρθρώσουν κουβέντα.

Οι ποδοσφαιριστές αδυνατούσαν να πιστέψουν πως έφτασαν στο σημείο να αποκλειστούν από τη Λαμία, γνωρίζοντας πολύ καλά πως για έναν τέτοιο αποκλεισμό, δεν χωρούν πάσης φύσεως δικαιολογίες.

Πόσω μάλλον από την στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει τεθεί νωρίτερα κι εκτός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος κι έφτασε στο σημείο προτού καν μπει η άνοιξη, να μένει εκτός όλων των (εγχώριων) στόχων του και συγχρόνως να βρίσκεται κι εκτός Ευρώπης.

Ο Κώστας Φορτούνης ως αρχηγός της πειραϊκής ομάδας, ήταν αυτός που αντάλλαξε δύο λόγια με τον μεγαλομέτοχο και τους οπαδούς, σε μια βραδιά που ανοίγει μεγάλες…πληγές στους «ερυθρόλευκους» που κανείς δεν γνωρίζει πως και πότε θα κλείσουν.

Μετά την… επίσκεψη των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια της ομάδας, ακολούθησε και μία ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση από τη Θύρα 7, θέτοντας άπαντες προ των ευθυνών τους στο μεγάλο Λιμάνι.

«Είστε όλοι λίγοι για άλλη μία χρονιά», αναφέρει μεταξύ άλλων η τοποθέτηση του μεγαλύτερου συνδέσμου των οπαδών του Ολυμπιακού, ενώ εκτοξεύει «βέλη» και στον Πέδρο Μαρτίνς, τον οποίο καλεί να… μαζέψει τα πράγματά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ώρα έφτασε,το ποτήρι ξεχείλισε,είστε ΛΙΓΟΙ ΟΛΟΙ για άλλη μια χρόνια.Ή πάρτε το μπουλο ή μάθετε που παίζετε.Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ;ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ;Παίζετε με την δυναμο σαν κότες,στην τουμπα χωρίς ψυχή,με την Λαμία με έπαρση ότι έχετε περάσει πριν καν παίξετε.Η ΘΥΡΑ 7,έκανε υπομονή,δεν μίλαγε τόσο καιρό,ήταν δίπλα σας και σας εμψύχωνε,πλέον όμως,ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ,όταν δεν κάνετε το μοναδικό πράγμα που πρέπει,ΝΑ ΝΙΚΑΤΕ!

Ελάτε το καλοκαίρι να πάρετε συμβόλαιο και θα είμαστε εκεί,ορισμένοι άνθρωποι εξαφανιστείτε από τον πάγκο γιατί αν δεν φύγετε μόνοι σας θα φύγετε με κλωτσιές.Και Μαρτινς,είχες την ομάδα από την αρχή της χρονιάς,είχες έρθει από τον Απρίλιο να δεις τις ελλείψεις με στόχο να φτιάξεις αυτό που ονειρευόμαστε.Ομως δυστυχώς δεν κατάφερες να έχεις την ομάδα ΠΡΩΤΗ.Μηπως ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις τα πράγματα σου σιγά-σιγά για κάθε ενδεχόμενο;»

Πηγή: sdna.gr

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα