Βάνα Μπάρμπα: Βόλτες στη Γλυφάδα με φίλη της

Η Βάνα Μπάρμπα εθεάθη να κάνει βόλτες στο κέντρο της Γλυφάδας με μία φίλη της.

Η ηθοποιός ντυμένη αέρινα με ένα μακρύ φόρεμα και πλατφόρμες μαζί με φίλη της περπατούσε στη Γλυφάδα ενώ συζητούσαν και τις απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός.

«Οι γυναίκες όταν μεγαλώνουν –έχουν γίνει φίλες μου πια. Όταν ήμουν μικρή δεν είχα φίλες ποτέ γυναίκες. Πάντα υπάρχει ανταγωνισμός. Εγώ λοιπόν τώρα, έχω αγαπήσει και εγώ πολύ τη γυναίκα. Η ζήλεια, όταν είναι κάτι πολύ όμορφο, το πολεμάς. Και εγώ άμα δω καμιά κουκλάρα θα θέλω να της ρίξω μια

τρικλοποδιά. Είναι η ανθρώπινη φύση της γυναίκας», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Από την τηλεόραση λείπει καιρό και όταν ρωτήθηκε πρόσφατα είχε απαντήσει: «Καθόλου δεν μου λείπει η τηλεόραση. Το θέατρο, ναι. Όπως και ο κινηματογράφος. Αλλά η τηλεόραση, σε καμία περίπτωση. Νομίζω ότι τα παλιά χρόνια έκανα εξαιρετική τηλεόραση. Η σημερινή τηλεόραση, με αυτές τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες, δεν με αφορά. Όσο πιο παλιά, τόσο πιο καλά. Τότε υπήρχαν χρήματα, υπήρχαν παραγωγές. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πια παραγωγοί. Δεν υπάρχει ασφάλεια για τον εργαζόμενο ηθοποιό. Πας να δουλέψεις και δεν ξέρεις αν θα ολοκληρωθεί το σίριαλ ή η ταινία και μπορεί να μην πληρωθείς και ποτέ.

«Πάντα είχα προτάσεις για τηλεόραση αλλά δεν με ενδιαφέρουν. Δεν θέλω να κάνω τίποτα σε αυτή την τηλεόραση που βλέπουμε και υπάρχει σήμερα. Θέλω να επιστρέψω στο σινεμά, να κάνω έναν ρόλο σημαντικό. Όπως στην ταινία που ετοιμάζουμε «Το χαμόγελο του δράκου», της Αλκυόνης Παπαδάκη.Θέλω να παίξω τον ρόλο της μητέρας κι αν βρεθούν τα χρήματα από την ομογένεια θα το φέρουμε στο σινεμά. Φεύγω για την Αμερική γι’ αυτό τον λόγο: Να χτυπήσουμε την πόρτα σε ισχυρούς Έλληνες, για να φανεί πάλι η πατρίδα μας προς τα έξω. Πώς έκανα κάποτε το «Mediterraneo»; Αυτή η ταινία πήρε Όσκαρ. Ε, από τότε το Καστελόριζο είναι γεμάτο… Τουριστικά, γνώρισαν μεγάλες δόξες. Γιατί όχι ξανά, λοιπόν;».

Keywords
Τυχαία Θέματα