Τζέικομπ Μπλέικ: Συγκλονιστικό βίντεο από το νοσοκομείο – «Πονάω 24 ώρες το 24ωρο»

Ένας άνθρωπος που δεν θα περπατήσει ποτέ ξανά και πρέπει να μάθει να ζει με τον πόνο. Οι λέξεις του Τζέικομπ Μπλέικ, συγκλονίζουν.

Ήταν μεσημέρι 23ης Αυγούστου όταν ο Τζέικομπ Μπλέικ γινόταν το νέο θύμα αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ. Όταν ένας αστυνομικός τον πυροβολούσε επτά φορές στην πλάτη την ώρα που επιχειρούσε να μπει στο αυτοκίνητό του, όπου βρίσκονταν τα τρία αγοράκια του.

Ο Τζέικομπ Μπλέικ είχε πάει σε γειτονιά της Κενόσα στο Γουισκόνσιν και φέρεται να προσπαθούσε

να σταματήσει καυγά δυο γυναικών όταν έφτασε η αστυνομία. Πολίτης είχε καταγράψει σε ένα σοκαριστικό video τη στιγμή των πυροβολισμών.

Σε ένα ακόμη σοκαριστικό video, ο Τζέικομπ Μπλέικ, από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται, έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα. Ο άτυχος 29χρονος, πατέρας έξι παιδιών, δεν έκρυψε πως πονάει συνεχώς. Εξαιτίας των πυροβολισμών, δεν θα περπατήσει ποτέ ξανά.

Το video από το κρεβάτι του νοσοκομείο ανέβασε ο δικηγόρος του, Μπεν Κραμπ.

«Πονάω 24 ώρες το 24ωρο», ακόμη κι όταν αναπνέει λέει αλλά δεν κρύβει πως αν και πιθανότατα θα μείνει παράλυτος, περιμένει πολλά ακόμη από τη ζωή. Και προειδοποίησε ότι οποιοσδήποτε μπορεί να δει τη ζωή του να αλλάζει ριζικά σε λίγα λεπτά.

«Τη ζωή σας και όχι μόνο τη ζωή σας, τα πόδια σας τα οποία χρειάζεστε για να κινείστε και να προχωράτε στη ζωή, όλα μπορούν να σας τα πάρουν έτσι», αναφέρει στο βίντεο και κάνει μια χαρακτηριστική κίνηση με τα δάχτυλά του.

«Πονάω 24 ώρες το 24ωρο, δεν υπάρχει παρά ο πόνος», προσθέτει ο Τζέικομπ Μπλέικ. «Πονάω όταν αναπνέω, πονάω όταν κοιμάμαι, πονάω όταν αλλάζω πλευρό, πονάω όταν τρώω», λέει στο βίντεο το οποίο έχει χιλιάδες views στο YouTube και έχει μοιραστεί στα social media.

«Σας παρακαλώ, σας λέω ότι πρέπει να αλλάξετε τις ζωές σας. Μπορούμε να είμαστε αλληλέγγυοι, να μαζέψουμε μερικά χρήματα, να κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα για τους ανθρώπους μας, διότι χάθηκε πολύς χρόνος», τονίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα