Τσοχατζόπουλος κατά Πολάκη: Άνανδρος, υβριστής, λασπολόγος

Την οργή του Άκη Τσοχατζόπουλου δέχτηκε για ακόμα μία φορά ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή τα όσα είχε δηλώσει παλαιότερα για τη Βίκυ Σταμάτη, λεγόμενα που τον οδήγησαν σε δίκη, η οποία όμως αναβλήθηκε.

Συγκεκριμένα, «το φτωχό νυμφίδιο που έγινε νεόπλουτο τσουλί» με το οποίο είχε χαρακτηρίσει τη σύζυγο του πρώην υπουργού ο νυν υπουργός, είχαν οδηγήσει στην αντίδραση της Σταμάτη, η οποία αξίωσε μάλιστα και 1.000.000 ευρώ.

Δείτε επίσης: Πολάκης για Σταμάτη:

Το φτωχό νυμφίδιο που έγινε νεόπλουτο τσ$#&%

Η δίκη λοιπόν που ήταν προγραμματισμένη για χθες, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, πήρε αναβολή έπειτα από αίτημα του δικηγόρου του Πολάκη, που επικαλέστηκε προσωπικό κώλυμα.

Κάτι τέτοιο είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση του φυλακισμένου πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος «στόλισε» τον κ. Πολάκη με χαρακτηρισμούς όπως άνανδρος, υβριστής, λασπολόγος.

Η δήλωση του Ακη Τσοχατζόπουλου:

«Όχι αναβολές, όχι διαφυγή, όχι αποδράσεις.

Ο άνανδρος, χυδαίος υβριστής και λασπολόγος, Υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κύριος Πολλάκης, πέτυχε χτες την αναβολή της συζήτησης της αγωγής εναντίον του, από τη σύζυγό μου Βασιλική Τσοχατζοπούλου, την οποία τσαλαπάτησε και διαπόμπευσε με πρόσφατες δηλώσεις του στην επικοινωνιακή αγορά των media, που μοναδικό σκοπό είχαν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη της, ως συζύγου μου και μάνας του ανήλικου παιδιού μας.

Δεν πέτυχε όμως, ούτε να διαφύγει, ούτε να αποδράσει. Προσωρινά μόνο. Τέτοιες ακραία παράνομες συνταγματικά συμπεριφορές, που εκδηλώνονται με τη θεσμική ιδιότητα αυτού που λασπολογεί και υβρίζει – ειδικά όταν είναι Υπουργός- , υπονομεύουν τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και την ίδια την κοινωνία και τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη».

Άκης Τσοχατζόπουλος
Αθήνα, 10/1/2018

Keywords
Τυχαία Θέματα