Τσίπρας «τρολάρει» Μητσοτάκη: Δεν θα βρω αντίπαλο να μου κάνει τέτοια δώρα (video)

Ιδιαίτερα σίγουρος για το αποτέλεσμα, τόσο των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου, όσο και των εθνικών εκλογών του Οκτωβρίου εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στον Alpha, όπου δεν έκρυψε τη διάθεσή του για χιούμορ όσον αφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, ο κ. Τσίπρας

υπογράμμισε ότι «αυτός που έχει άγχος αν θα πάει σπίτι του είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αν χάσει τις ευρωεκλογές, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τον έχω ως αντίπαλο στις εθνικές εκλογές του Οκτώβρη».

Συνεχίζοντας την αναφορά του στον κ. Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «θα ήθελα πάρα πολύ να τον έχω αντίπαλο. Σας διαβεβαιώνω».

«Είμαι σε θέση να κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρχει απέναντι μου, διότι γνωρίζω ότι δεν θα βρω άλλον πολιτικό αντίπαλο που να κάνει τόσο απλόχερα δώρα όπως το χθεσινό», συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στα περί επταήμερης εργασίας που είπε την Κυριακή ο πρόεδρος της ΝΔ.

Τσίπρας: Δεν το πίστευα ότι είπε για 7ημερη εργασία ο Μητσοτάκης, είδα τρεις φορές το βίντεο

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο πρωθυπουργός, όταν τον ενημέρωσαν οι συνεργάτες του για τη δήλωση Μητσοτάκη περί επταήμερης εργασίας, «δεν το πίστευα. Κάθισα και είδα το βίντεο τρεις φορές. Και συνειδητοποίησα ότι ο κ. Μητσοτάκης λέει αυτό που πιστεύει».

«Δεν έκανε κάποιο σφάλμα, όπως προσπάθησαν να το μαζέψουν μετά οι συνεργάτες του», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα