Τσίπρας: Θα ιδρώσει το αυτί του Μητσοτάκη για την ποινική δίωξη συμβούλου του Διαματάρη; (video)

Ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, άσκησε σφοδρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την παραμονή του υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Διαματάρη, στην κυβέρνηση, με αφορμή τις σημερινές αποκαλύψεις για τον σύμβουλό του, Τάσο Φιλιππάκο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο

για αποκάλυψη που «σε οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση στην Ευρώπη, πλην ίσως στην Ουγγαρία του Όρπμαν, θα ανάγκαζε τον πρωθυπουργό να τον αποπέμψει».

«Ο κ. Διαματάρης μπορεί να μην έχει ούτε μάστερ, ούτε πτυχίο αλλά έχει σύμβουλο που τον πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι, με κακουργηματική δίωξη για απιστία και απάτη στην ΕΑΒ», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, διερωτώμενος ρητορικά εάν «θα ιδρώσει τώρα το αυτί του κ. Μητσοτάκη» για να απαντήσει «πάμε στοίχημα πως όχι;».

«Γιατί το πρόβλημα δεν είναι ούτε ο Πατέρας ούτε ο Διαματάρης ούτε οι σύμβουλοι με τις ποινικές διώξεις» πρόσθεσε, τονίζοντας πως «το πρόβλημα είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης που έχει χτίσει μια κυβέρνηση ανίκανη μεν να διαχειριστεί στοιχειώδη σοβαρότητα τα κρίσιμα εθνικά θέματα, αλλά πολύ ικανή στη πελατειακή δοσοληψία, στην αναξιοκρατία, στη πολιτική εξαπάτηση και στη διαπλοκή».

Πηγή: Τσίπρας: Θα ιδρώσει το αυτί του Μητσοτάκη για την ποινική δίωξη συμβούλου του Διαματάρη; (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα