Τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στη Χαλκιδική

Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής που εκτελούσε μαθητικό δρομολόγιο, σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (4/10) στην επαρχιακή οδό Γοματίου, στη Χαλκιδική. Με το οδόστρωμα να είναι βρεγμένο λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το συμβάν έγινε στη διασταύρωση Γοματίου, όταν το λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ φορτηγό. Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, δεν υπήρξαν τραυματίες και προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο Ιδιοκτητών ΚΤΕΛ

Χαλκιδικής, «όλοι οι μαθητές είναι καλά στην υγεία τους», επισημαίνοντας πως πρόκειται για μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε ΕΠΑΛ. Το λεωφορείο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αρναία – Γομάτι – Ουρανούπολη.

Επίσης, σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του Αλληλασφαλιστικού Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Δημόσιας Χρήσης Μετόχων ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής, Δημήτρης Ιωακειμίδης επισήμανε πως «δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητών ή των οδηγών. Όλοι οι μαθητές είναι καλά στην υγεία τους».  Σύμφωνα με τον ίδιο, κλιμάκιο της Τροχαίας μετέβη στο σημείο και κατέγραψε το συμβάν από το οποίο προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Φωτογραφίες: halkidikifocus.gr

(πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα