Τρίτη άδεια για τον Δημήτρη Κουφοντίνα – Πέρασε τις πύλες του Κορυδαλλού (εικόνες – video)

Νέα 48ωρη άδεια για το ηγετικό μέλος της 17ΝΜία φορά τη μέρα και όχι δύο, για το «παρών» σε αστυνομικό τμήμαΠήγε κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα Νέας ΜάκρηςΚαταβεβλημένος από την απεργία πείνας των προηγούμενων εβδομάδων

Τις πύλες των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Κουφοντίνας, κάνοντας χρήση του δικαιώματός του για άδεια.

Ο φυλακισμένος εκ των ηγετικών στελεχών της 17 Νοέμβρη είχε πραγματοποιήσει για περίπου

δύο εβδομάδες απεργία πείνας, όταν δεν έλαβε έγκριση για την άδειά του, ενώ μόλις χθες βγήκε από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλευόταν.

Τον Δημήτρη Κουφοντίνα υποδέχτηκαν ως συνήθως η σύζυγός του, Αγγελική Σωτηροπούλου και ο γιος του, Έκτορας, ενώ ο ίδιος ήταν εμφανώς καταβεβλημένος λόγω της επιβάρυνσης της υγείας του το προηγούμενο διάστημα.

Όπως και τις προηγούμενες φορές, έτσι και τώρα, δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από τις φυλακές.

Σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες 48ωρες άδειες, αυτή τη φορά ο Δημήτρης Κουφοντίνας είναι αναγκασμένος να δίνει το παρών σε αστυνομικό τμήμα μία φορά την ημέρα και όχι δύο, όπως ίσχυε στις προηγούμενες.

Κάτι που έκανε αμέσως, πηγαίνοντας στο αστυνομικό τμήμα Νέας Μάκρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα