«Τρέμουν» σε Κολωνάκι και β. προάστια – 300 ονόματα στο πελατολόγιο της σπείρας που μοίραζε κοκαΐνη

Ανοίγουν τα κινητά των επωνύμων που εμπλέκονται στο κύκλωμα«Βαριά» ονόματα μπλεγμένα στα ναρκωτικάΠροωθούσαν τουλάχιστον ένα κιλό κοκαΐνης την εβδομάδα

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν τα κινητά των επωνύμων που εμπλέκονται σε κύκλωμα κοκαΐνης και θα φανούν πλέον τα «βαριά» ονόματα της πελατείας της σπείρας, που μοίραζε κοκαΐνη και μεθαμφεταμίνη στα μεγάλα στέκια της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ήδη οι αστυνομικοί, από τα στοιχεία στα κινητά

τηλέφωνα των κατηγορουμένων, έχουν διαπιστώσει πως ανάμεσα στους πελάτες του κυκλώματος είναι μια νεαρή τραγουδίστρια, η οποία είχε εμφανιστεί και σε τηλεοπτικό reality, ένας επίσης νεαρός τραγουδιστής, ένας γνωστός καλλιτεχνικός πράκτορας, γιατροί κι ένας δικηγόρος.

Τα κινητά τηλέφωνα των διακινητών περιέχουν τουλάχιστον 300 επαφές με το χαρακτηρισμό: «πελάτης 1, πελάτης 30, πελάτης 120 κ.ο.κ.».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί που εξάρθρωσαν την σπείρα έχουν ήδη στα χέρια τους την εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα και του Ανακριτή που χειρίζονται την υπόθεση, για την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών και βέβαια όταν θα ολοκληρωθεί η διασταύρωση των αριθμών των κινητών τηλεφώνων των πελατών του κυκλώματος, θα συνταχθεί συμπληρωματική δικογραφία η οποία και θα διαβιβαστεί στους αρμόδιους εισαγγελικούς λειτουργούς.

Το κύκλωμα είχε καταφέρει να απλωθεί στα «καλά σαλόνια» της Αθήνας κι αυτό οφείλεται στο γεγονός πως ένας εκ των φερόμενων υπαρχηγών της σπείρας, αλβανός υπήκοος, είχε σχέση με το χώρο της διαφήμισης.

Τουλάχιστον ένα κιλό κοκαΐνης την εβδομάδα

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αστυνομικών, το κύκλωμα είναι δυνατό να διακινούσε σε εβδομαδιαία βάση, τουλάχιστον ένα κιλό καλής ποιότητας κοκαΐνης. Το στοίχημα λοιπόν για τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση, είναι να ανακαλύψουν την πηγή προμήθειας των ποσοτήτων κοκαΐνης και την χώρα εισαγωγής του ναρκωτικού, στην Ελλάδα.

Η επιτυχία των διακινητών, σε ό,τι αφορά στην σταθερή τους πελατεία, περίπου 300 μόνιμοι πελάτες, έγκειται στο γεγονός πως ποτέ δεν τους αρνούνταν την προμήθεια δόσεων κοκαΐνης και MDMΑ, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, σε οποιαδήποτε σημείο της Αττικής.

Πληροφορίες newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα