«Τρεις βουλευτές της ΝΔ δέχονται πιέσεις από την ηγεσία να εγκαταλείψουν τις έδρες τους»

Μετά τον δεκάλογο με τις βασικές υποχρεώσεις που έχει ένας εκπρόσωπος Τύπου ενός κόμματος, ο Ευάγγελος Αντώναρος «έβαλε μπροστά» τη δημοσιογραφική του ιδιότητα, παραθέτοντας ρεπορτάζ από τις παρασκηνιακές διεργασίες στη ΝΔ με «φόντο» τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί των ημερών Κώστα Καραμανλή ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook: «Μ’ αρέσει να σας κρατώ ενήμερους.
Έτσι συμπληρώνω: Δεν είναι δύο

αλλά ΤΡΕΙΣ οι εν ενεργεία βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που δέχονται (αφόρητες) πιέσεις από την ηγεσία του κόμματος να εγκαταλείψουν τις σίγουρες έδρες για να είναι υποψήφιοι περιφερειάρχες».

Μάλιστα, ο κ. Αντώναρος αποκάλυψε πως και τα τρία αυτά πρόσωπα «ανθίστανται».

Στη συνέχεια της ανάρτησης, ο κ. Αντώναρος έφερε στο φως και μια στιχομυθία που είχε με έναν δημοσιογράφο, ο οποίος αν και γνώριζε τα παραπάνω, δεν τα μετέδωσε.

«ΥΓ. Ανέφερα την πληροφορία χθες βράδυ σε δημοσιογράφο που καλύπτει ειδησεογραφικά την αξιωματική αντιπολίτευση — χωρίς να του πω τα ονόματα. “Α το ξέρω”, μου απάντησε. “Και γιατί δεν το γράφεις;” τον ρώτησα. “Μα αυτά δεν ενδιαφέρουν κανένα”, απάντησε κι αράδιασε τα ονόματα που εγώ ήξερα ήδη..Δεν ενδιαφέρει κανένα ότι ο Μητσοτάκης αποκεφαλίζει έμπειρους βουλευτές για να φέρει την κοινοβουλευτική ομάδα στα μέτρα του, έτσι; Αυτά….», κατέληξε ο κ. Αντώναρος.

Η σχετική ανάρτηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα