Τραυματίστηκαν οπαδοί του Ολυμπιακού στο Μόναχο – Μιλούσαν τούρκικα οι δράστες

Επίθεση δέχθηκαν οπαδοί του Ολυμπιακού στο Μόναχο μετά από τον αγώνα με τη Μπάγερν για την Euroleague. Ένας εξ αυτών έχει τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι, ενώ υπάρχει και δεύτερος που φέρει τραύμα στο κεφάλι. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Welt», οι δράστες μιλούσαν τούρκικα, φώναζαν συνθήματα της Μπεσίκτας, και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους φορώντας κουκούλες

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, οι φίλοι του Ολυμπιακού

δέχθηκαν την επίθεση αρκετά μακριά από το γήπεδο της Μπάγερν. Τα γερμανικά δημοσιεύματα επικαλούμενα πηγές από την αστυνομία του Μονάχου αναφέρουν ότι οι δύο οπαδοί του Ολυμπιακού που τραυματίστηκαν ήταν ηλικία 17 και 41 ετών. Οι δυο τραυματίες μαζί με άλλους φιλάθλους των «ερυθρολεύκων» φέρονται να πήγαιναν σε εστιατόριο. Και οι δύο ζουν στην Γερμανία, ενώ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Μονάχου. Ο έλληνας φίλαθλος που χτύπησε στο κεφάλι έμεινε προληπτικά στο νοσοκομείο, αφού δεν είχε κάτι σοβαρό, αλλά η κατάσταση του οπαδού που τραυματίστηκε στο πόδι εμπνέει περισσότερη ανησυχία. Φέρεται να έχει τραύμα από μαχαίρι. Η Αστυνομία αναζητά αυτόπτες μάρτυρες από το συμβάν και παράλληλα συλλέγει πληροφορίες.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιλήφθηκαν κάτι την Τρίτη (20/11), αφού όπως είπαμε τα επεισόδια έγιναν αρκετά μακριά από το γήπεδο, αλλά την Τετάρτη (21/11) ασχολήθηκαν άμεσα με την υπόθεση και βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές του Μονάχου, αλλά και την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Γερμανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα