Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Νεκρή ηλικιωμένη από φωτιά σε διαμέρισμα

Τραγική κατάληξη είχε η φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας σε συγκρότημα εργατικών κατοικιών στον Νέο Κόσμο τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/02). Μία ηλικιωμένη γυναίκα, 90 ετών, έχασε τη ζωή της στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, στο οποίο διέμενε επί της οδού Θεοκλήτου και το τραγικό γεγονός συνέβη από τις αναθυμιάσεις.

Οι πυροσβέστες και το προσωπικό του ΕΚΑΒ που έσπευσαν αμέσως στο σημείο ανέσυραν νεκρή την ηλικιωμένη γυναίκα, που εντοπίστηκε στο σαλόνι του διαμερίσματος, το

οποίο ήταν γεμάτο καπνό. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η φωτιά στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, όπου έμενε η ηλικιωμένη, προκλήθηκε από θερμαντικό σώμα. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα. Τα αίτια για την τραγωδία διερευνά το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε άτομο, κατά την διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε διαμέρισμα, επί της οδού Θεοκλήτου, στο Ν. Κόσμο Αττικής. Επιχειρούν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 12, 2020

Κατεσβέσθη η #πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Θεοκλήτου, στο Ν. Κόσμο Αττικής.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 12, 2020

Πηγή: Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Νεκρή ηλικιωμένη από φωτιά σε διαμέρισμα - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα