Τραγωδία στο Λουτράκι: Μυστήριο γύρω από τον θάνατο των τεσσάρων ανδρών (video)

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν την ζωή τους οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 72, 49, 37 και 35 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί σήμερα τα ξημερώματα, σε βάθος πέντε μέτρων μέσα στην σπηλιά Καρμπουνάρι, στην περιοχή του Λουτρακίου.

Στο πλαίσιο των ερευνών, έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας, νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο των τεσσάρων ανδρών.

Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά για ποιο λόγο είχαν πάει στο σημείο οι τέσσερις άνδρες.

Oι τέσσερις άνδρες είχαν μαζί τους μία γεννήτρια

και διάφορα εργαλεία, ενώ οι αρχές κινητοποιήθηκαν για την ανεύρεσή τους έπειτα από τηλεφώνημα που δέχθηκαν από άτομο του στενού περιβάλλοντος ενός εκ των θυμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του ενός, βλέποντας ότι ο άνδρας της δεν δείχνει σημάδια ζωής, αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία και να δώσει όλες τις πληροφορίες που γνώριζε, προκειμένου οι αρχές, να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κοντά στο σημείο που πιθανότατα να βρίσκονταν οι άντρες για να διαπιστώσουν εάν έπαθαν κάτι. Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των συγγενών των θυμάτων, ότι δηλαδή κάτι κακό συμβαίνει, από τη στιγμή που κανένας τους δεν απαντούσε στις κλήσεις ενώ οι ώρες περνούσαν.

Μάλιστα, είχε μαζί της και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Λουτρακίου κ. Γιώργο Γκιώνη, που μίλησε στο Open και στον ΣΚΑΪ, όλα τα σενάρια για την τραγωδία ερευνώνται καθώς στο συγκεκριμένο σημείο δεν πηγαίνουν συνήθως για περιήγηση ή αναρρίχηση.

Πηγή φωτογραφιών: korinthostv

Keywords
Τυχαία Θέματα