Τραγωδία στο Αίγιο: Αστυνομικοί είχαν καταδιώξει τον οδηγό – Η δίκη για το περιστατικό εκκρεμεί (video)

Το 2015 φέρεται να μην είχε σταματήσει σε υπόδειξη αστυνομικών για έλεγχο, αναπτύσσοντας ταχύτητα για να διαφύγει και ακολούθησε καταδίωξη, κατά την οποία τραυματίστηκε ένας από τους αστυνομικούςΑργότερα εντοπίστηκε και σε κατ’ οίκον έρευνα τότε είχε βρεθεί ένα όπλο που κατείχε παρανόμως, καθώς και ναρκωτικές ουσίεςΣύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του δυστυχήματος, ο 28χρονος στην παραλία βγήκε τότε από το αυτοκίνητο του και άρχισε να χορεύει, για να του αποδείξει ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ

Συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας

από το παρελθόν του 28χρονου οδηγού στην τραγωδία στο Αίγιο, ο οποίος την Κυριακή (25/8) παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγόνι.

Ο νεαρός οδηγός, που νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική από το βράδυ της Τρίτης (27/08), σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1, ήταν πρωταγωνιστής σε καταδίωξη από αστυνομικούς στην Αθήνα, το 2015. Τότε ήταν 25 χρονών και φέρεται να μην είχε σταματήσει σε υπόδειξη αστυνομικών για έλεγχο, αναπτύσσοντας ταχύτητα για να διαφύγει και ακολούθησε καταδίωξη, κατά την οποία τραυματίστηκε ένας από τους αστυνομικούς.

Αργότερα εντοπίστηκε και σε κατ’ οίκον έρευνα τότε είχε βρεθεί ένα όπλο που κατείχε παρανόμως, καθώς και ναρκωτικές ουσίες. Είναι χαρακτηριστικό πως η δίκη για το περιστατικό εκκρεμεί. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν οι συγγενείς των θυμάτων του και αναμένεται να το χρησιμοποιήσουν αναλόγως.

Ακόμη, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο ανταποκριτής του στην Πάτρα, Κωνσταντίνος Φλαμής, αυτόπτης μάρτυρας της μοιραίας παράσυρσης ακολούθησε το αυτοκίνητο του δράστη και μόλις κατάφερε να το φτάσει, αφού ο οδηγός του το ακινητοποίησε, τον ρώτησε αν έχει καταλάβει τι έχει κάνει. Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, ο 28χρονος βγήκε τότε από το αυτοκίνητο του και άρχισε να χορεύει, για να του αποδείξει ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Σημειώνεται πως τυγχάνει διακριτικής μεταχείρισης από την Δικαιοσύνη, καθώς υπηρετεί την θητεία του ως έφεδρος αξιωματικός. Έτσι, ο δράστης υπόκειται στη στρατιωτική νομοθεσία και μέχρι στιγμής δεν έχει ασκηθεί δίωξη, καθώς είναι σε εξέλιξη η προανάκριση και ο φάκελος δεν έχει παραδοθεί στην Εισαγγελία του Ναυτοδικείου.

Πηγή: ANT1

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραγωδία, Αίγιο, Αστυνομικοί,tragodia, aigio, astynomikoi