Τραγωδία στην Πεύκη: «Γιατί μου το έκανες αυτό;» – Σπάραξε ο πατέρας που έχασε σύζυγο και κόρη

Σοκ έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Πεύκη, όταν μια 32χρονη πέταξε από την ταράτσα την 5χρονη κόρη της και στη συνέχεια βούτηξε και η ίδια στο κενό.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα – νηπιαγωγός στο επάγγελμα – αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ η κόρη της είχε βαριάς μορφής αυτισμό. Παρά τις αρχικές αναφορές που ήθελαν το ζευγάρι να βρίσκεται σε διάσταση, ο πεθερός της τραγικής γυναίκας το διέψευσε, μιλώντας στους δημοσιογράφους. Ο πατέρας και σύζυγος των δύο θυμάτων της τραγωδίας,

όταν έφτασε κάτω από το σπίτι και αντίκρισε νεκρές τη γυναίκα και την κόρη του, άρχισε να σπαράζει όπως είπαν οι γείτονες: «Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί μου το έκανες αυτό;». 

«Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί ο γιος μου την Πρωτοχρονιά δούλευε. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία και μας πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω να δω τι γίνεται. Έρχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στον δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω-είχαν βάλει ένα σεντόνι», τόνισε ο πεθερός της γυναίκας και παππούς του 5χρονου παιδιού.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί να πάρει και το παιδί μαζί της; Είχε προβλήματα υγείας η εγγονούλα μας αλλά το αγαπούσαμε, το θέλαμε το παιδί. Γιατί; Δεν μπορώ να το πιστέψω», συμπλήρωσε σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους.

Πηγή: Τραγωδία στην Πεύκη: «Γιατί μου το έκανες αυτό;» – Σπάραξε ο πατέρας που έχασε σύζυγο και κόρη - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα