Θρήνος για τον 29χρονο που κάηκε στην Πάτρα – Τα συγκινητικά μηνύματα στο Facebook

Ο άτυχος 29χρονος, που εργαζόταν σε γνωστή αλυσίδα καφέ, άφησε πίσω του τρία παιδιάΟ άνδρας εγκλωβίστηκε στο φλεγόμενο σπίτι, καθώς δεν κατάφερε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούριαΗ Πυροσβεστική διεξάγει έρευνες για τα αίτια του τραγικού περιστατικού

Ο τραγικός θάνατος ενός 29χρονου, που δεν κατάφερε να βγει από το σπίτι του που είχε τυλιχτεί στις φλόγες, έχει προκαλέσει θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας.

Ο άτυχος 29χρονος που άφησε πίσω του τρία παιδιά, εργαζόταν σε γνωστή αλυσίδα καφέ και την ώρα της τραγωδίας

βρισκόταν μόνος στο σπίτι.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού και ο άνδρας εγκλωβίστηκε σε αυτό, καθώς δεν κατάφερε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια.

Το Σάββατο (17/8) η κηδεία

Η κηδεία του 29χρονου θα γίνει το Σάββατο (17/8) στις 12:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά του Β’ Δημοτικού Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών. Απαρηγόρητα είναι τα παιδιά του, η σύζυγός του, οι γονείς και τα αδέλφια του καθώς αδυνατούν να πιστέψουν πώς έχασαν τον άνθρωπό τους.

Με συγκινητικά μηνύματα, φίλοι του τον αποχαιρετούν και μέσω Facebook.

«Καλό ταξίδι φίλε μου! Παλιέ μου συμμαθητή!», «Θα σε θυμόμαστε πάντα!», «Απλά είναι αδύνατον… κουράγιο στην οικογένειά σου…», «Καλό παράδεισο Λευτεράκο… έφυγες νωρίς…», είναι μερικά από τα μηνύματα.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Η Πυροσβεστική διεξάγει έρευνες για τα αίτια του τραγικού περιστατικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

«Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο Ε.Π. του Σ. 29 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ισόγειο διπλοκατοικίας, επί της οδού Αγήνορος, στην Πάτρα Αχαΐας.

Στο συμβάν, για το οποίο η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 06:47 σήμερα, επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην οικία.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα