Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Τρεις νεκροί σε τροχαίο στο κέντρο της πόλης (εικόνες)

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε έξω από το Δημαρχείο της ΘεσσαλονίκηςΑυτοκίνητο συγκρούστηκε με δύο μηχανές«Χαροπαλεύει» η 18χρονη τραυματίαςΠατέρας και γιος δύο εκ των θυμάτων

Τρεις νεκροί και μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη είναι ο απολογισμός της σφοδρής σύγκρουσης αυτοκινήτου με δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού, τα ξημερώματα της Τρίτης, στη Θεσσαλονίκη.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στη συμβολή των οδών Μ. Ανδρόνικου και Γ΄Σεπτεμβρίου, στις 03:00 όταν το όχημα που οδηγούσε

ένας 67χρονος Γερμανός συγκρούστηκε με τις δύο μηχανές, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα οι δύο οδηγοί των δίκυκλων και ένας ακόμη επιβάτης.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας, πατέρας και γιος είναι δύο από τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, νεκροί είναι ένας 22χρονος Έλληνας, ένας 28χρονος Αλβανός κι ένας συμπατριώτης του δεύτερου, 51 ετών. Οι δύο τελευταίοι επέβαιναν στην ίδια μοτοσικλέτα και συνδέονταν συγγενικά.

Ο 22χρονος διακομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», όπου υπέκυψε στα τραύματά του. Οι δύο επιβαίνοντες στις μηχανές, που κατέληξαν στον τόπο του δυστυχήματος, έχουν μεταφερθεί στα γενικά νοσοκομεία «Ο Άγιος Δημήτριος» και «Γ. Παπανικολάου» αντίστοιχα.

Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο για τη 18χρονη

Κρίσιμο για την κατάσταση της υγείας της 18χρονης, που τραυματίστηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είναι το επόμενο 24ωρο. «Η κοπέλα φέρει παρά πολλές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο» δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» όπου νοσηλεύεται η νεαρή, Κωστάς Εμμανουηλίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM». Ο κ. Εμμανουηλίδης είπε ότι «η αιμορραγία έχει ελεγχθεί, τα ζωτικά όργανα της κοπέλας δεν έχουν επηρεαστεί και υπάρχει ελπίδα, αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β΄ΜΕΘ) του Νοσοκομείου, όπου γίνεται προσπάθεια να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της καθώς έχει πολλαπλές κακώσεις στον θώρακα, στο κεφάλι και στα άκρα. Η κοπέλα παρακολουθείται από όλο το εύρος των ιατρικών ειδικοτήτων και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο.

Στο αυτοκίνητο που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι τουριστών από την Τσεχία, το οποίο μόλις είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη και θα κατευθυνόταν προς τη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 67χρονος οδηγός του αυτοκινήτου κρατείται και ανακρίνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα