Τραγωδία στη Ρόδο με νεκρό 43χρονο – Πήγε να βοηθήσει σε τροχαίο και παρασύρθηκε από ΙΧ

Ένα απίστευτο και συγχρόνως τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Ρόδο με θύμα έναν 43χρονο άνδρα από του Αφάντου που πήγε να προσφέρει βοήθεια και έχασε πολύ άδικα τη ζωή του.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 22.20, όταν ΙΧ αυτοκίνητο, που κινούνταν επί της Ρόδου – Λίνδου, ανάμεσα σε Αφάντου και τα Κολύμπια, χτύπησε στην χαμηλή διαχωριστική νησίδα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο άτυχος 43χρονος, διέμενε λίγα μέτρα πιο μακριά και ακούγοντας τον θόρυβο από το τροχαίο, βγήκε από το σπίτι του και έσπευσε μαζί με άλλους γείτονες και διερχόμενους

οδηγούς, στο σημείο να βοηθήσουν. Παράλληλα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Την ώρα που προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν την οδηγό μέσα από το όχημα, ένα άλλο ΙΧ αυτοκίνητο, που κινούνταν επί της Ρόδου – Λίνδου, έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, παρασύροντας έτσι όλους όσους βρίσκονταν στο σημείο.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα και να ξεψυχήσει λίγη ώρα αργότερα ο 43χρονος και να τραυματιστούν άλλα δύο άτομα τα οποία επίσης διακομίστηκαν στο νοσοκομείο αλλά βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Ο άτυχος Αφαντενός ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών. Ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στην τοπική κοινωνία κι ένας άξιος οικογενειάρχης. Ολόκληρη η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί από χθες σε βαρύ πένθος.

Τα ακριβή αίτια της νέας τραγωδίας στην άσφαλτο, εξετάζουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου. Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, που ευθύνεται για την τραγωδία, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το νοσοκομείο της Ρόδου, συνελήφθη και κρατείται από τους αστυνομικούος προκειμένου να παραπεμφθεί αύριο στον Εισαγγελέα Ρόδου.

Πηγή: rodiaki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα