Τραγικές φιγούρες οι γονείς της Τοπαλούδη: Η Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της – Πικρία για τη δήλωση Σκέρτσου (video)

Η αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης Τοπαλούδη έπεσε σήμερα, Παρασκευή εν μέσω συνθημάτων με κυρίαρχο το «Καμία άλλη δολοφονημένη, ποτέ μην ξεχαστεί τι κάναν στην Ελένη» το οποίο φώναξε κλαίγοντας και με σφιγμένη την γροθιά της, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς αποχωρούσε από το δικαστήριο υποβασταζόμενη.

Η οικογένεια της φοιτήτριας, σύμφωνα με δήλωση του πατέρα της, Γιάννη Τοπαλούδη, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την απόφαση, που τους έκανε να αισθανθούν «μία στιγμιαία ψυχική ανακούφιση».

Όπως ανέφερε ο κ. Τοπαλούδης,

«ήμουν σίγουρος ότι θα αποδοθεί η δικαιοσύνη. Η Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της, να μην πω στο 1,85 που ήταν η Ελένη, ή ακόμη καλύτερα μέχρι τον ουρανό που βρίσκεται η Ελένη. Λυπάμαι αλλά κάποιοι θα έπρεπε να δείξουν τον δέοντα σεβασμό στην οικογένεια μας. Έπρεπε σε αυτή την ιερή στιγμή που φτάναμε προς το τέλος, να απευθυνθούν εκεί που έπρεπε να απευθυνθούν. Άκουσα δηλώσεις από πολλά άτομα χθες, υπουργούς, παρα-υπουργούς … εμείς είμαστε μακριά από κόμματα».

Οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό και τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας καταδικάστηκαν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σε ισόβια και κάθειρξη 15 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα