Τραμπ: Ο Ομπάμα έβγαλε τον Μπάιντεν από τον σωρό των σκουπιδιών

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στον πολιτικό του αντίπαλό Τζο Μπάιντεν, κατηγορώντας εκείνον και τον γιο του Χάντερ ότι «λεηλατούν» ξένες χώρες.

«Έχω παρακολουθήσει τον Μπάιντεν τα τελευταία χρόνια και δεν είναι κι ο εξυπνότερος άνθρωπος. Τον έβγαλε από τον σωρό των σκουπιδιών ο Ομπάμα» υποστήριξε ο Ρεπουμπλικάνος Πρόεδρος.

Εκτίμησε δε, πως ο Μπάιντεν δεν θα επικρατήσει στην κούρσα για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος

για τις προεδρικές εκλογές του 2020. «Ειλικρινά, εάν κέρδιζε, θα χαιρόμουν πολύ. Νομίζω ότι θα ήταν εύκολος αντίπαλος» σημείωσε ο Τραμπ.

Παράλληλα  εμφανίστηκε πεπεισμένος για νίκη σε πιθανή δοκιμασία για την παραπομπή του στη Γερουσία και θα παρέμενε στην εξουσία. «Θα το πάμε στη Γερουσία και θα κερδίσουμε. Οι Ρεπουμπλικανοί είναι πολύ ενωμένοι» υπογράμμισε ο Αμερικανός Πρόεδρος , ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι εκείνος και οι Ρεπουμπλικάνοι θα κερδίσουν τις εκλογές τον επόμενο χρόνο.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από τον Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε επανειλημμένως ότι «δεν νοιάζομαι για την πολιτική. Νοιάζομαι για τη διαφθορά». Πάντως, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν δεσμεύτηκε ότι θα συνεργαστεί με μια έρευνα με το αίτημα της καθαίρεσής του λέγοντας «δεν γνωρίζω, αυτό θα εξαρτηθεί από τους δικηγόρους».

Keywords
Τυχαία Θέματα