Τουριστικό αξιοθέατο στη Γερμανία απέκλεισε τις ΗΠΑ με… τείχος (εικόνες)

Ένα τουριστικό αξιοθέατο στη Γερμανία, που περιλαμβάνει αντίγραφα-μινιατούρες διαφόρων χωρών του κόσμου, απέκλεισε με ένα «μίνι-τείχος» τις Ηνωμένες Πολιτείες, κάνοντας έναν σκωπτικό υπαινιγμό για το σχέδιο του αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, να χτίσει έναν τοίχο (σε φυσικό μέγεθος) στα νότια σύνορα με το Μεξικό.

Το Miniatur Wunderland, που θεωρείται από το TripAdvisor ως κορυφαίο αξιοθέατο του Αμβούργου, είναι πολύ δημοφιλές στους τουρίστες, κυρίως χάρη στο τεράστιο τρένο του.

Οι

επισκέπτες σήμερα αναγκάζονταν να σκύβουν πάνω από το τσιμεντένιο «τείχος» με το αγκαθωτό συρματόπλεγμα στην κορυφή για να θαυμάσουν το μίνι «Όρος Ράσμορ» ή τα αξιοθέατα του Λας Βέγκας.

«Δεν θέλω να πω σε κανέναν τι να πιστεύει. Ας δουν όλοι αυτόν τον τοίχο και μετά ας αποφασίσουν, ανεξαρτήτως αν είναι αριστεροί, δεξιοί ή κεντρώοι. Το βασικό ζήτημα είναι ότι ο κόσμος το σκέφτεται», είπε ο Γκέριτ Μπράουν, ο συνιδρυτής του Miniatur Wunderland.

Στο τείχος ήταν γραμμένο το σύνθημα «Αφήστε τον κόσμο να γίνει ξανά μεγάλος», παραφράζοντας το προεκλογικό σλόγκαν του Τραμπ «Να κάνουμε ξανά μεγάλη την Αμερική».

Ο Ράιαν Οτ, ένας τουρίστας από τις ΗΠΑ, είπε: «Νομίζω ότι είναι καλή χρήση του χιούμορ, αυτό πιστεύω ότι χρειάζεται τώρα ο κόσμος να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα