Τόσα θα παίρνει ο Γιάγια Τουρέ από τον Ολυμπιακό – Πάει στο γήπεδο με την Μπέρνλι ο ιβοριανός άσος;

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να… εκπυρσοκροτήσει τη «βόμβα» με την απόκτηση του Τουρέ και φαίνεται ότι διέθεσε ένα πολύ μεγάλο ποσό για να επιστρέψει ιβοριανός άσος στην Ελλάδα, που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο 35χρονος μέσος είναι, μάλιστα, πολύ πιθανό να δώσει το «παρών» το βράδυ της Πέμπτης στον αγώνα των Πειραιωτών με την Μπέρνλι στην Αγγλία στο πλαίσιο των ρεβάνς για τα

πλέι οφ του Europa League. Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο νεαρός Σέρβος εξτρέμ, Λάζαρ Ραντέλοβιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός φέρεται να προσφέρει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο στον Γιάγια Τουρέ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως των σπορ» το deal έκλεισε στα 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο «καθαρά», χωρίς δηλαδή να υπολογίζεται η εφορία.

Όπως είπαμε, ο Γιαγιά Τουρέ είναι εξαιρετικά πιθανό να βρεθεί στο γήπεδο της Μπέρνλι και στις εξέδρες του «Turf Moor» και να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια του Ολυμπιακού για πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν λένε το παραμικρό για την υπόθεση του Τουρέ, καθώς η προσοχή τους είναι στραμμένη στο κρίσιμο παιχνίδι με την αγγλική ομάδα.

****
Ο νεαρός Σέρβος εξτρέμ, Λάζαρ Ραντέλοβιτς πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά δεν θα ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων». Ο 21χρονος ακραίος χαφ που παίζει αριστερά στην επίθεση πέρασε ιατρικές εξετάσεις και θα αποκτηθεί από την Ραντνίσκι Νις σε μία κίνηση με προοπτική και ορίζοντα το μέλλον.

Να σημειώσουμε ότι ο Ραντέλοβιτς δεν θα αποτελέσει μέλος του φετινού «ερυθρόλευκου» ρόστερ καθώς απόφαση του τεχνικού επιτελείου είναι να μείνει δανεικός στην ομάδα στην οποία αγωνίζεται και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του σερβικού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τόσα, Γιάγια Τουρέ, Ολυμπιακό –, Μπέρνλι,tosa, giagia toure, olybiako –, bernli