Τόσα παίρνει ο Νεϊμάρ για να… χαιρετά τους φιλάθλους της Παρί Σεν Ζερμέν (εικόνες – video)

Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε το «Envoye Special» (ερευνητική εκπομπή στο κανάλι France 2) για τους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, αναφέροντας πως υπογράφουν κώδικα δεοντολογίας που τους αποφέρει αρκετά χρήματα αν τον τηρούν επακριβώς. Ενδιαφέρον έχει το ποσό χρημάτων που λαμβάνει για παράδειγμα ο Νεϊμάρ, όταν χαιρετά τους φιλάθλους του συλλόγου. Ο διεθνής άσος βάζει στις… τσέπες του 375.000 ευρώ έξτρα το μήνα και καθαρά γι’ αυτό τον λόγο.

Από εκεί και πέρα οι Έντινσον Καβάνι, Ντάνι Άλβες

και Άνχελς Ντι Μαρία λαμβάνουν 70.000 ευρώ καθαρά έξτρα αν χαιρετούν τους οπαδούς και είναι σωστοί στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο σύλλογό τους.

revelado ‘Football Leaks’ que el #PSG paga a sus jugadores primas por saludar y comportarse con los aficionados, estas primas llegan desde los 33.000€ hasta los 375.000€ de Neymar al mes, increíble. pic.twitter.com/8mKIVHQe6E

— cristian (@CristianAra84) 9 Νοεμβρίου 2018


Όπως αναφέρθηκε στο «Envoye Special», αν για παράδειγμα ο Καβάνι αργήσει πάνω από 15 λεπτά στο 5% των προπονήσεων των Παριζιάνων, τότε θα στερηθεί ένα ποσοστό από τα «μπόνους ηθικής» που έχει υπογράψει.

Αίσθηση προκαλούν, λοιπόν, τα 375.000 ευρώ έξτρα που παίρνει ο Νεϊμάρ αν είναι τυπικός με τους χαιρετισμούς στους οπαδούς πριν και μετά τους αγώνες… Σημειώστε ακόμα, πως ο βραζιλιάνος αστέρας είναι απαραίτητο να απαντά σε όλα τα αιτήματα για συνέντευξη που του γίνονται από το «Αλ Τζαζίρα». Βλέπετε, μιλάμε για δίκτυο που έχει… έδρα και είναι συμφερόντων του Κατάρ, όπως και η εταιρεία που έχει στα χέρια της την Παρί Σεν Ζερμέν.

La réponse du PSG à Envoyé Spécial https://t.co/MiMTkewfo4

— Florian Vidal (@FabriceFlorian3) 9 Νοεμβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα