Το ξέσπασμα της Όλγας Φαρμάκη κατά των Κωστόπουλου – Γαστεράτου: Ο κιτρινισμός έχει φτιάξει πολλές καριέρες; Σωστά; (video)

Η Όλγα Φαρμάκη ξέσπασε κατά του Πέτρου Κωστόπουλου μετά από δηλώσεις του παρουσιαστή που την ενόχλησαν αλλά και κατά της συμπαρουσιάστριάς του, Μαντώς Γαστεράτου.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος κατά τη διάρκεια της εκπομπής του «Όλα λάθος» την Κυριακή με αφορμή συνέντευξη της Όλγας Φαρμάκη και της αδελφής της Γωγώς στο περιοδικό People τα έβαλε με τις influencers.

«Influencer σημαίνει ο άνθρωπος που επηρεάζει

την κοινή γνώμη και βλέπω μικρά κοριτσάκια να γράφουν influencer. Ποιον επηρεάζεις μωρή; Είναι ντροπή που το γράφουν! Εγώ εάν το έγραφα θα έτρωγα γιαούρτια! Είσαι ψώνιο όταν το γράφεις αυτό». Ενώ αναφέρθηκε πώς κάποιες κυκλοφορούν brands χωρίς να έχουν ιδέα από μόδα.

Λίγες ώρες αργότερα η Όλγα Φαρμάκη έγραψε ένα κείμενο που πόσταρε στο instastory της.

«Κι όμως κύριε Κωστόπουλε ανήκω στην κατηγορία που έχει σπουδάσει και γνωρίζει και από πατρόν και από σχέδιο μόδας καλώς ή κακώς. Προφανώς για εμένα καλώς. Βεβαίως εάν σας ενδιέφερε και διαβάζετε τη συνέντευξη αυτό θα το γνωρίζατε. Ίσως λοιπόν θα έπρεπε να μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι γιατί κάποιοι από αυτό ζουν και οι ίδιοι και οι οικογένειές τους. Καλό θα ήταν έστω η Μαντώ Γαστεράτου που γνωρίζει για τις σπουδές μου από την ίδια τη σχολή να το αναφέρει αλλά θα μου πείτε τώρα…ο καλός λόγος στην τηλεόραση δεν πουλάει και έχετε δίκιο. Αντίθετα ο κιτρινισμός έχει φτιάξει πολλές καριέρες σωστά; Δεν γνωρίζω για τα brands που πουλάνε κινέζικα αλλά δεν με αφορά κιόλας. Μπορεί να δουλεύει όλος ο κόσμος; Ας δουλεύει. Είναι φαινόμενο των εποχών. Όλοι ρούχα, όλοι παρουσιαστές, όλοι μοντέλα αλλά και πάλι δεν με αφορά γιατί όπως προείπα ας έχει δουλειά όλος ο κόσμος. Επίσης Μαντώ μου τo brand μου δεν αποσκοπεί στο να εξαργυρώσει την αναγνωρισιμότητα αλλά είναι ένα μέσο για να εκφράσω και το ταλέντο και την αγάπη μου για τη μόδα.

Φιλικά και με αγάπη πάντα…».

Keywords
Τυχαία Θέματα