Το βίντεο που «δίχασε» το διαδίκτυο – Της λέει ότι την κεράτωσε κι εκείνη συντετριμμένη ρωτάει το γιατί

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο το βίντεο που κυκλοφόρησε η ιστοσελίδα The Scene με τίτλο «Εκείνος την απάτησε κι εκείνη θέλει τώρα να μάθει το γιατί» και δείχνει ένα πρώην ζευγάρι να κάθονται ο ένας απέναντι από τον άλλον.

Εκείνος της παραδέχεται ότι την κεράτωσε πολλές φορές κι εκείνη κλαίγοντας θέλει να μάθει τον λόγο που τον ώθησε σε αυτό.

Περνούσαν πολύ ωραία μαζί μέχρι που αυτός άρχισε να θέλει κι άλλες και εκείνη άρχισε να του ψάχνει το κινητό. Εδώ έρχεται το πρώτο σημείο που κάνει τους χρήστες να αντιδρούν.

Σύμφωνα

με όσα είπε η ίδια, βρήκε πολλές φορές πονηρά μηνύματα και φωτογραφίες από άλλες γυναίκες στο κινητό του αλλά όταν του το έλεγε εκείνος αρνούνταν τα πάντα. Μια φορά τον έπιασε με μια άλλη αλλά δεν χώρισαν. «Αφού τα έβλεπες όλα αυτά γιατί δεν έφευγες;», της λέει.

Λίγο παρακάτω αυτός παραδέχεται σχεδόν γελώντας, κάτι που εξόργισε κυρίως τον γυναικείο πληθυσμό, ότι την έχει απατήσει πολλές φορές, δεν θυμάται καν πόσες.

«Έμεινα γιατί ήμουν ηλίθια και σε αγαπούσα» ενώ παραδέχεται πως είναι ο καλύτερός της φίλος και είναι συντετριμμένη. Αυτός είναι ψύχραιμος, την κατηγορεί που έψαχνε το κινητό του και της λέει πως έπρεπε να δει τα σημάδια. Τέλος, της ζητά συγγνώμη που την πλήγωσε και της ζητάει να μείνουν δυο καλοί φίλοι.

He cheated on her. Now she wants to know why. pic.twitter.com/5hdlpKisjZ

— The Scene (@SCENE) 15 Φεβρουαρίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα