Το supercar που διαθέτει το δικό του ενυδρείο (εικόνες)

Αυτοκίνητο με ενυδρείο; Κι όμως το Charlotte Roadster από την ιταλική Frangivento είναι ένα πανάκριβο ηλεκτρικό supercar που διαθέτει και ενυδρείο…

Το αυτοκίνητο πρωτοπαρουσιάστηκε τον Απρίλιο στο Top Marques του Μονακό, αλλά πρόσφατα έκανε άλλη μία εμφάνιση. Ο σχεδιαστής του, Giorgio Pirolo, λέει πως το όχημα αντλεί έμπνευση από τη Μεσόγειο. Οι επιφάνειες από δέρμα, Alcantara

και ξύλο λέγεται πως αναπαριστούν τις αντανακλάσεις του νερού. Οπότε κολλάει και το ενυδρείο…

Η εταιρεία λέει πως οι δύο επιβάτες θα νιώθουν σαν να κάνουν κατάδυση, χάρη στα δύο «κύματα» που αγκαλιάζουν τα καθίσματα. Τα ψάρια Nemo και Dory κολυμπούν στο ενυδρείο τους, στον πάτο του οποίου υπάρχει ένα μικρό μπουκάλι με τα ονόματα όσων συμμετείχαν στο πρότζεκτ.

Το εσωτερικό είναι υπερπολυτελές, ενώ πολλοί από τους διακόπτες -συμπεριλαμβανομένου του επιλογέα- είναι από ασήμι και φτιάχτηκαν από κοσμηματοποιούς της Πάντοβα. Για την εξωτερική τριγωνική σχεδίαση, πάλι, έμπνευση αποτέλεσε η Σικελία.

Η ισχύς του πλήρως ηλεκτρικού Frangivento Charlotte Roadster είναι στους 897 ίππους (660 KW), ενώ διαθέτει μπαταρίες 70 KWh. Η τελική του είναι στα 305 χλμ./ώρα, το βάρος στα 1.500 κιλά, ενώ το 0-100 επιτυγχάνεται σε 2,6 δλ. Η τιμή του σε περίπτωση που αναρωτιέστε είναι στα 1,5 εκ. ευρώ, ενώ η Frangivento ισχυρίζεται πως το αυτοκίνητό της διαθέτει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης.

Πηγή: Autotriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα