Το «στοίχημα» του ΠΑΟΚ με το PAOK TV – Στη NOVA επίσημα και ο Άρης

Ένα πρωτοποριακό εγχείρημα με μετάδοση αγώνα από το κανάλι του θα πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα ο Άρης άλλαξε – και επίσημα – τηλεοπτική στέγη, με τη NOVA να ανακοινώνει τη συμφωνία της με τους Θεσσαλονικείς.

Με δεδομένο ότι τα τηλεοπτικά της δικαιώματα για τη νέα

σεζόν της Super League 1 ήταν στον… αέρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε την απόφαση το πρώτο της παιχνίδι στο νέο πρωτάθλημα να μεταδοθεί μέσω της πλατφόρμας PAOK TV, που έκανε τα πρώτα βήματα σε φιλικά προετοιμασίας. Την… επίσημη πρεμιέρα της θα την κάνει, ωστόσο, στο ματς της Κυριακής (25/08, 22:00) κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου και σε σχόλιο του Αντελίνο Βεϊρίνια. Να αναφέρουμε ότι η παραγωγή του PAOK TV έχει ετοιμάσει μια μετάδοση για το ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός με pregame Show από τον αγωνιστικό χώρο και postgame με συνεντεύξεις και καλεσμένους.

Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ τα… έσπασε με τη NOVA, με την ΕΡΤ δεν έπαιρνε τα χρήματα που επιθυμούσε (υπήρξε και καταγγελία του Ολυμπιακού στον Άγειο Πάγο) και έτσι η διοίκηση προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση. Είναι χαρακτηριστικό πως οι εγγραφές για τον πρώτο αγώνα στο νέο πρωτάθλημα έφτασαν πολύ γρήγορα στις 2.500, ενώ το βράδυ της Τετάρτης (21/08) η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει για 8.000.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναφέρουν πως λαμβάνουν άκρως ενθαρρυντικά μηνύματα από αυτήν τους την κίνηση και πλέον εξετάζεται αρκετά σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταδοθούν όλα τα ματς του πρωταθλήματος από την PAOK TV. Όλα αυτά θα εξαρτηθούν, ωστόσο από τα στοιχεία που θα λάβουν οι άνθρωποι της ομάδας λίγο πριν και αφότου τελειώσει το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για το πρώτο ματς από το PAOK TV:

«Μια νέα προσπάθεια, όπως αυτή του PAOK TV, δεν θα μπορούσε να μην έχει τη στήριξη της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Και του φυσικού αρχηγού αυτής της ομάδας του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο πορτογάλος ποδοσφαιριστής δουλεύει σκληρά προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους αγωνιστικούς χώρους. Ως τότε παραμένει ενεργό και πολύτιμο μέλος του ΠΑΟΚ και βοηθάει σε όλους τους τομείς.

Αυτή την Κυριακή θα έχει έναν τελείως διαφορετικό ρόλο. Του σχολιαστή του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός που θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το PAOK TV. Ο Βιεϊρίνια θα είναι εκεί προκειμένου να βοηθήσει τους συνδρομητές του επίσημου καναλιού του ΠΑΟΚ να καταλάβουν καλύτερα τον αγώνα και να μιλήσει άκρως ποδοσφαιρικά.

Το πρόγραμμα της μετάδοσης

Η παραγωγή του PAOK TV έχει ετοιμάσει μια μετάδοση σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Tην παρουσίαση του Pregame Show από τον αγωνιστικό χώρο θ’ αναλάβουν ο Γιώργος Κουβεντίδης κι ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου σε μια άκρως δημοσιογραφική εκπομπή με συνεντεύξεις του Αμπέλ Φερέιρα, ποδοσφαιριστών και καλεσμένους live.

Tη μετάδοση του αγώνα θα κάνει ο Αλέξης Σπυρόπουλος και δίπλα του, όπως αναφέραμε, θα βρίσκεται ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Στο ημίχρονο ο Κώστας Πετρωτός θα μας μεταφέρει το κλίμα από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ την ενημέρωση από τους δύο πάγκους θα δίνουν οι Σταύρος Σουντουλίδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Το Postgame Show θα παρουσιάσουν ο Κώστας Βασιλόπουλος, Σταύρος Κόλκας με τις πρώτες αντιδράσεις των πρωταγωνιστών από την Μικτή Ζώνη της Τούμπας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Let’s change the rules… #PAOKTV (link in bio)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις 23 Αύγ, 2019 στις 2:16 πμ PDT

Ανυπόμονος εμφανίζεται ο Κυριάκος Κυριάκος για την πρεμιέρα του PAOK TV

Ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτηση του στα social media άρχισε να μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα την έναρξη του νέου εγχειρήματος του επίσημου καναλιού της ομάδας.

Δείτε την ανάρτηση του:

Aρωνιάδης: Μεγάλο στοίχημα η μετάδοση απο το «PAOK TV»

«Είναι στοίχημα που δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ. Είναι βήμα προς μια αγορά που δεν υπάρχει και μπορεί να διαμορφωθεί», ανέφερε ο New Media Director του «Δικεφάλου του Βορρά» Παναγιώτης Αρωνιάδης, μιλώντας στον «ΣΠΟΡ FM». Αναφέρθηκε γενικότερα στις κινήσεις του ΠΑΟΚ στο τηλεοπτικό τοπίο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη μετάδοση του ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός από το «PAOK TV» είπε: «Πάει καλά. Συνεχίζονται οι εγγραφές με τον ίδιο ρυθμό, όπως και την πρώτη μέρα. Υπάρχουν άλλες τρεις γεμάτες μέρες. Σήμερα ο κόσμος και όλοι στην ομάδα ασχολούμαστε με το ματς κόντρα στη Σλόβαν, που είναι πολύ σημαντικό. Από κει και πέρα, όταν τελειώσει, θα επικεντρωθούμε στο ματς της Κυριακής σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά και οργανωτικά. Θέλουμε να είναι όλα έτοιμα για μια κανονική τηλεοπτική μετάδοση, που θα έχει τη μόνη διαφορά ότι θα είναι μέσω ίντερνετ, μέσω μιας απλής διαδικασίας».

Για το αν υπάρχει κάποιος στόχος για τις συνδρομές στην πρώτη μετάδοση του «PAOK TV» τόνισε: «Θα το δούμε αυτό μέχρι την Κυριακή. Το πιο σημαντικό δεν είναι πόσος κόσμος θα έχει ανταποκριθεί, αλλά να δείξεις ότι μπορείς να το κάνεις. Να το καταλάβει ο κόσμος και να το δεχτεί. Όταν δημιουργείται κάτι καινούριο, συνηθίζουν να το αντιμετωπίζουν όλοι λίγο περίεργα.

Υπάρχει από τον κόσμο η απορία, τι είναι και πώς θα λειτουργήσει. Αυτό που μετράει είναι να λειτουργήσει καλά. Είναι στοίχημα που δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ. Είναι βήμα προς μια αγορά που δεν υπάρχει και μπορεί να διαμορφωθεί. Επίσης, είναι κάτι που το παρακολουθούν όλοι, ανεξάρτητα από το αν είναι ΠΑΟΚ».

Για τις πρωτοποριακές κινήσεις που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά τεχνολογικά Μέσα είπε: «Τις ευκαιρίες δεν τις περιμένεις, τις δημιουργείς. Πρέπει να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να έχουν ρίσκο, ή να ξενίζουν, αλλά κάποιος πρέπει να τις κάνει. Χαιρόμαστε που είμαστε εμείς».

Για το αν είναι περίπλοκη η διαδικασία αγοράς του παιχνιδιού δήλωσε: «Είναι πάρα πολύ εύκολο. Η διαδικασία της αγοράς διαρκεί δύο λεπτά. Βάζεις τα στοιχεία σου, πατάς το κουμπί του pay per view και είσαι έτοιμος. Έχοντας συνδεθεί στο σύστημα, μπορείς να δεις κανονικά το παιχνίδι».

Για την επιθετική απάντηση στη Nova όσον αφορά το τηλεοπτικό συμβόλαιο:  «Δεν θα την χαρακτήριζα επιθετική στάση. Αν υπήρξε επίθεση, δεν ήταν από εμάς. Τη δική μας στάση θα τη χαρακτήριζα δυναμική. Κάναμε την κίνησή μας, αν το θεωρεί λάθος κάποιος, θα είμαστε εδώ να το δούμε στην πορεία. Κάθε νέα κίνηση είναι ρίσκο. Πριν δημιουργηθεί η συνδρομητική, δεν υπήρχε και τώρα έχει καθιερωθεί. Δεν μπορείς να κρίνεις κάτι αν δεν το γνωρίζεις.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια εταιρεία και, εννοείται, όπως οποιαδήποτε τηλεόραση εκμεταλλεύεται το προϊόν της έτσι θα κάνει και αυτός. Αν κάποιος θέλει στιγμιότυπα, πρέπει να τα πληρώσει. Έτσι λειτουργεί η αγορά».

Όσον αφορά στην πιθανότητα να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και NOVA: «Είναι πέρα από τις γνώσεις μου, συζητιέται σε κορυφαίο επίπεδο ανάμεσα στις δύο εταιρείες, δεν μπορώ να έχω άποψη. Τη δεδομένη στιγμή δεν είναι εφικτό. Σήμερα που μιλάμε, όχι. Αν κάτι αλλάξει αύριο… Ποδόσφαιρο είναι, δεν μπορείς να ξέρεις».

Για την ταχύτητα σύνδεσης που χρειάζεται για να δεις χωρίς πρόβλημα ένα παιχνίδι στο «PAOK TV»: «Μια απλή σύνδεση αρκεί για να δεις το παιχνίδι».

Για το αν υπάρχει διαφορά για τους κατοίκους του εξωτερικού: «Όχι, δεν υπάρχει τέτοιους διαχωρισμός. Πέρυσι, η λειτουργία αυτή υπάρχει μόνο εκτός Ελλάδας λόγω δικαιωμάτων. Πλέον όλοι το αγοράζουν μέσω της ίδιας διαδικασίας».

Για το αν κάνει η Nova την παραγωγή: «Δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με την μετάδοση η Nova. Την παραγωγή την κάνουμε εμείς, μέσω άλλης εταιρίας, στα στάνταρ των τοπ ελληνικών παιχνιδιών. Μέσω αυτής της παραγωγής θα υπάρχει κανονικά VAR. Έχει ήδη κανονιστεί αυτό, είναι όλα έτοιμα».

Εν τω μεταξύ, ο Άρης άλλαξε, λοιπόν, τηλεοπτική στέγη, με τη NOVA να ανακοινώνει τη συμφωνία της με τους Θεσσαλονικείς. Η συμφωνία ήταν γνωστή από την Παρασκευή (23/08), με τους «κίτρινους» να … μετακομίζουν από την ΕΡΤ στο συνδρομητικό κανάλι.

«Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν αποκλειστικά τις προσπάθειες του «Θεού του πολέμου» στους εντός έδρας αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση της NOVA

«Πρεμιέρα στις μεταδόσεις με τον αγώνα στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον ΟΦΗ (Σάββατο 24/8, 21:00) για την 1η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου!

Η Nova, κορυφαίος πάροχος ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ανακοινώνουν την επίτευξη διμερούς εμπορικής συνεργασίας. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν αποκλειστικά τις προσπάθειες του «Θεού του πολέμου» στους εντός έδρας αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Τα κανάλια Novasports, θα συνεχίσουν να προσφέρουν και τη νέα σεζόν το καλύτερο και πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο στους συνδρομητές τους με τις κορυφαίες ομάδες και τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα που τους ενδιαφέρουν.

Οι μεταδόσεις των εντός έδρας αγώνων του ΑΡΗ ξεκινούν σήμερα Σάββατο 24 Αυγούστου στις 21:00 με την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 1η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports4HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Θωμά Μίχου».

Keywords
Τυχαία Θέματα