Το σήμα της νέας παράταξης «Πύργος Νικητής» κάτι μας θυμίζει

Μια νέα δημοτική κίνηση έκανε την εμφάνισή της τις τελευταίες μέρες στον Πύργο ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών. Το όνομα αυτής «Πύργος Νικητής». Για την ώρα δεν υπάρχει επικεφαλής της παράταξης, όπως ενημερωθήκαμε από την ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στη σελίδα στο facebook, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές ζυμώσεις.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι τόσο το όνομα, όσο και το λογότυπο του συνδυασμού, τα οποία παραπέμπουν στην παράταξη του

Γιάννη Μώραλη, «Πειραιάς Νικητής».

Όσο, πάντως, κι αν μοιάζουν τα δύο λογότυπα, στη σελίδα της δημοτικής κίνησης «Πύργος Νικητής» αναλύονται εκτενώς οι συμβολισμοί του νέου σήματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Το λογότυπο της Πρωτοβουλίας Πολιτών Δήμου Πύργου για την δημιουργία της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΥΡΓΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» εμπεριέχει τα εξής 7 σύμβολα που μας εκφράζουν απόλυτα:

Το γράμμα Π (ΠΥΡΓΟΣ) με πορτοκαλί χρώμα που ταυτόχρονα σχηματίζει τον αριθμό 7 (7 λόφοι που είναι χτισμένη η πόλη),Κίονας (σαφή σύνδεση της πρωτεύουσας του νομού Ηλείας με Αρχ.Ολυμπία, Αρχ.Ήλιδα και ναό του Επικουρίου Απόλλωνα, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ),Καράβι (Λιμάνι Κατακόλου επίσης Τουρισμός),Πουλιά (ελευθερία έκφρασης απόψεων και ιδεών),Θάλασσα (χαρακτηριστικό στοιχείο της πόλης και του νομού Ηλέιας),“ΠΥΡΓΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ” (ο σκοπός μας),Επτά γραμμές διαφορετικών χρωμάτων που συμβολίζουν την συμμετοχή και υποστήριξη από όλα τα κοινωνικά στρώματα και φυσικά τους 7 λόφους που είναι χτισμένη η πόλη!

«ΠΥΡΓΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ».

Keywords
Τυχαία Θέματα