Το… σήκωσαν οι ήρωες του 2004 – Νίκησαν σε φιλικό στην Κύπρο με σκοπό την αξία του Fair Play

Πρώην διεθνείς μας παίκτες που σήκωσαν το EURO 2004 στην Πορτογαλία βρέθηκαν στην Κύπρο και αγωνίστηκαν σε φιλικό με σκοπό να αναδείξουν την αξία του Fair Play. Οι Legends 2004 αντιμετώπισαν τους Cyprus Legends, φτάνοντας στη νίκη.

Επικράτησαν με σκορ 7-4 και έτσι συνέχισαν το σερί τους. Οι πρώην διεθνείς μας έπαιξαν σε αγώνα 6×6 με τους επίλεκτους Κύπριους πρώην ποδοσφαιριστές,

στο κλειστό «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004 και αγωνίστηκαν στην Κύπρο ήταν οι Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης, Άγγελος Μπασινάς, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιάννης Γκούμας, Παντελής Καφές και Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Όπως είπαμε συμμετείχαν στην εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Πρεσβευτής Fair Play στην Κύπρο, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και θυμήθηκαν τα παλιά.

Τη φιλική αναμέτρηση με τους Cyprus Legends, οι οποίοι αποτελούνταν από τους Χαραλαμπίδη, Κωνσταντίνου, Χαραλάμπους, Γιασεμάκη, Εγκωμίτη, Θεοδότου, Παναγιώτου, Μαλέκκο, Μιχαήλ, Μακρίδη, Κρασσά, Σατσιά και Χριστοδούλου, παρακολούθησαν μαθητές που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θυμήθηκαν τα παλιά, ενώ δεν έλειψαν τα… πειράγματα εκατέρωθεν. Στο φινάλε έγινε η απονομή του τροπαίου στους Legends 2004 και των αναμνηστικών μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι συνθέσεις:

Legends 2004: Νικοπολίδης, Γκούμας, Μπασινάς, Καφές, Κατσουράνης, Καραγκούνης και Παπαδόπουλος.
Cyprus Legends: Παναγιώτου, Μακρίδης, Κωνσταντίνου, Χαραλαμπίδης, Χαραλάμπους, Μιχαήλ, Θεοδότου, Κρασσάς, Εγκωμίτης, Χριστοδούλου, Σατσιάς, Μαλέκκος, Γιασεμάκης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Legends 2004 τιμήθηκαν από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (5/12) στο Προεδρικό Μέγαρο.

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες οι παίκτες της εθνικής μας ομάδα του 2004 τα είπαν όλοι μαζί στο μαγαζί που διατηρεί ο Γιούρκας Σεϊταρίδης στο Μοναστηράκι. Με τους πρώην άσους να παραμένουν μια οικογένεια.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα