«Το ροτβάιλερ ζήλευε το μωρό» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την τραγωδία στα Γλυκά Νερά

Το σκυλί ζήλευε το μωρό και γάβγιζε διαρκώςΉταν περιορισμένο στο μπαλκόνι του σπιτιούΗ μητέρα κατάφερε μετά από προσπάθειες να αποκτήσει το κοριτσάκι που χάθηκε από την επίθεση του ροτβάιλερ

Σοκάρουν οι μαρτυρίες των γειτόνων και φιλικών προσώπων της οικογένειας, αλλά και η ίδια η κατάθεση της μητέρας, μετά την ασύλληπτη τραγωδία του θανάτου του δύο μηνών βρέφους από επίθεση ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά

Η μητέρα η οποία κατέθεσε σε κατάσταση σοκ χθες (12/9) στην αστυνομία, (στην οποία προσήχθη με την κατηγορία

για ανθρωποκτονία από αμέλεια
αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη), περιέγραψε την φρίκη που έζησε όταν είδε το μωρό της στο στόμα του σκύλου. 

Ενώ βρισκόταν στο μπάνιο και το μωρό στο σαλόνι, το σκυλί αγρίεψε, έσκισε τη σήτα και μπήκε μέσα, αρπάζοντας το μωρό. «Το άρπαξε και άρχισε να το χτυπάει σε τοίχους και έπιπλα. Το κρατούσε με το στόμα του και κατάφερα να το βγάλω και να το μεταφέρω στο νοσοκομείο», ανέφερε στις Αρχές.

«Το σκυλί ζήλευε»

Σύμφωνα με μαρτυρίες το ροτβάιλερ φαίνεται πως ζήλευε το βρέφος και για αυτό ήταν περιορισμένο στο μπαλκόνι του σπιτιού. 

«Είδα τη γυναίκα να τρέχει με το μωρό αγκαλιά και να φεύγει. Το σκυλί που έχουν είναι πολύ άγριο», είπε ένας γείτονας στο Open.

Μια άλλη γειτόνισσα σχολίασε: «Γάβγιζε κάθε μέρα, όλη μέρα ως το βράδυ. Προφανώς το σκυλί δεν είχε μεγάλη επαφή με τον έξω κόσμο».

«Ήθελε πολύ ένα κοριτσάκι»

Η μητέρα του βρέφους, που έχει άλλα τρία αγόρια, ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα κοριτσάκι και μετά από προσπάθειες τα κατάφερε παρά τις δυσκολίες στον τοκετό. Μάλιστα μετά τη γέννα χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
– Συγκλονίζουν, Γλυκά Νερά,– sygklonizoun, glyka nera