Το «όχι» του Αρναούτογλου στο Nomads 2 – Όλες οι λεπτομέρειες

Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν το Nomads που θα γυριστεί αυτή τη φορά στη Μαδαγασκάρη και όχι στις Φιλιππίνες όπου έγινε το πρώτο.

Ρεπορτάζ: Βάσω Λιόκαυτου

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το πρώτο με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να το εντάξει στο πρόγραμμά του για τη νέα

σεζόν αλλά με άλλον παρουσιαστή.

Τι συνέβη;

Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώρτζης Ποφάντης στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου προγράμματος του σταθμού για τη σεζόν 2018-2019 ανακοίνωσε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βοήθησε στο στήσιμο του δεύτερου κύκλου ριάλιτι επισημαίνοντας τι τράβηξε και τι όχι στο πρώτο αλλά δεν δέχτηκε να το παρουσιάσει καθώς για προσωπικούς του λόγους δεν ήθελε να λείψει τόσο καιρό από την Ελλάδα.

Ωστόσο οι σχέσεις του ΑΝΤ1 με τον παρουσιαστή είναι άριστες και βρίσκονται σε συζητήσεις για ένα πρωτοποριακό και αρκετά προχωρημένο project που θα έχει να κάνει με ανθρώπινες σχέσεις και είναι πιο πιθανό να βγει στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Όσο αναφορά το nomads τα γυρίσματα θα γίνουν στο νησί Νόζι Μπε ένα πανέμορφο νησί που βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών βορειοδυτικά της Μαδαγασκάρης. Είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυσύχναστο τουριστικό θέρετρο της Μαδαγασκάρης. Οι ιθύνοντες μάλιστα σκέφτονται το ενδεχόμενο να υπάρχουν δύο παρουσιαστές στο ριάλιτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα