Το μήνυμα του Ντέμη για την εκπομπή Total Football – Δείτε τι έγραψε για τους οπαδούς των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά και τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί για τις πρώτες προβολές της εκπομπής Total Football στο Open tv, έστειλε το δικό του μήνυμα, σχετικά με τα μηνύματα που θέλουν να περάσουν ο ίδιος και οι συνεργάτες του.

Ο πρώην άσος έκανε σχετική ανάρτηση στο Facebook και τόνισε πως αυτή η εκπομπή «γεννήθηκε» για να δείξει ότι η διαφορετικότητα των απόψεων μπορεί να υπάρξει χωρίς φανατισμό, ενώ συμπλήρωσε ότι στόχος είναι η ανάδειξη των θετικών του ποδοσφαίρου με τον λόγο να δίνεται στους ποδοσφαιριστές. Ο Ντέμης

Νικολαΐδης απευθύνθηκε, ακόμα, στους οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ και του Απόλλωνα Αθηνών και κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής υπογραμμίζει στο μήνυμά του στο προφίλ του στο Facebook:

«Η εκπομπή total football στο Open tv δημιουργήθηκε για να δείξει ότι η διαφορετικότητα των απόψεων μπορεί να υπάρξει χωρίς φανατισμό, μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια και με σεβασμό. Προσπαθούμε να αναδείξουμε ό,τι θετικό υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα να ασκήσουμε κριτική σε οτιδήποτε-κατά τη γνώμη μας-του κάνει κακό. Ο λόγος δίνεται κυρίως στους ποδοσφαιριστές και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αισθανθούν οικεία, να πουν την άποψή τους και να μοιραστούν αυτά που νιώθουν. Δεν ψάχνουμε σε αυτούς απαντήσεις για θέματα που οι μόνοι αρμόδιοι να απαντήσουν είναι η Πολιτεία, τα αθλητικό όργανα και οι παράγοντες ποδοσφαίρου.

Ξέρω ότι πολλές φορές θα στεναχωρήσω κάποιους φίλους της ΑΕΚ, που θεωρούν ότι η αγάπη μου για την ομάδα μας θα επηρεάσει τη στάση μου. Ξέρω, σπίσης, ότι το ίδιο θα γίνει και με κάποιους φίλους του ΠΑΟΚ, που πιστεύουν ότι επειδή η εκπομπή θα προβάλλεται από το Open tv θα είναι μεροληπτική.

Το ποδόσφαιρο είναι το δημοφιλέστερο άθλημα, κυρίως γιατί προκαλεί τις πιο έντονες συγκινήσεις και τα πιο ευχάριστα συναισθήματα. Το ελληνικό πρωτάθλημα χρόνια τώρα μας στερεί πολλά από αυτά και εμείς θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε πίσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα