Βρεττός: Αφού ζω όλα καλά – «Κρίσιμη η κατάστασή του», λέει ο γιατρός

“Ευχαριστώ” για τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που λαμβάνει τις τελευταίες ώρες με αφορμή την περιπέτειά του, είπε ο Ηλίας Βρεττός, μέσω ανάρτησης στο Instagram.

Δείτε επίσης: Τροχαίο ατύχημα για τον Ηλία Βρεττό – Το αυτοκίνητό του «καρφώθηκε» σε δέντρο

Ο γνωστός τραγουδιστής, λίγες ώρες μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν το πρωί της Δευτέρας το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με τη φίλη του “καρφώθηκε” σε δέντρο, θέλησε να πει πως δεν κινδυνεύει η ζωή του ενώ υποστήριξε πως

η περιπέτεια τώρα ξεκινά.

Δείτε επίσης: Οι πρώτες εικόνες από το τροχαίο του Ηλία Βρεττού – Σώθηκε από θαύμα

«Αφού ζω όλα καλά… Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτεια μου που ξεκινάει… Σας ευχαριστώ από καρδιάς…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως ο Ηλίας Βρεττός νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας με κατάγματα στο χέρι, τη λεκάνη και το πόδι.

Δείτε επίσης: Εκτός κινδύνου ο Βρεττός – Όσα αποκάλυψε για το τροχαίο ο μάνατζέρ του (εικόνες – video)

«Σε κρίσιμη κατάσταση»

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, και συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Επιμελητή Β’ Ορθοπεδικής, του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, Μανώλη Δασκαλάκη: «Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του, μιας και διανύει το πρώτο εξάωρο από την κάκωσή του, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως κρίσιμη. Από τη στιγμή που διανύουμε το πρώτο εξάωρο, επομένως ο άρρωστος οφείλει να παρακολουθηθεί και ενδεχομένως η εικόνα που έχουμε μπροστά μας να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τελεί υπό παρακολούθηση».

«Για το ενδεχόμενο χειρουργείο θα μπορέσουμε να σας το πούμε με την πάροδο των επομένων 16-24 ωρών, όταν η εικόνα του θα είναι πιο ξεκάθαρη. Οποιοσδήποτε ασθενής είναι θύμα τροχαίου ατυχήματος, δηλαδή με κακώσεις υψηλής ενεργείας, η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη, τουλάχιστον για 24-48 ώρες. Αυτή τη στιγμή, επειδή η εικόνα του μπορεί να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη, όπως θα ήταν σε οποιονδήποτε ασθενή, ο οποίος είχε ένα τροχαίο ατύχημα με τις κακώσεις του ιδίου, αλλά και τις παραμορφώσεις του οχήματος, όπως αυτές μου περιγράφησαν», πρόσθεσε.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα