Το Ηρώδειο έγινε «κοινοβούλιο» – Πλήθος πολιτικών σε συναυλία ενίσχυσης πυρόπληκτων

Αυτό δεν ήταν συναυλία. Πολιτική μάζωξη ήταν. Στο τεράστιο πλήθος κόσμου που κατέκλυσε το βράδυ της Τετάρτης το Ηρώδειο προκειμένου να απολαύσει τη συναυλία-αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου, ήταν και πάρα πολλοί πολιτικοί.

Η συναυλία διοργανώθηκε από το Φεστιβάλ Αθηνών με πρωτοβουλία του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και τα έσοδά της θα δοθούν στον Ειδικό Λογαριασμό που έχει ανοίξει η κυβέρνηση στην Τράπεζα

της Ελλάδος, με σκοπό τη χρηματοδότηση κάθε είδους δράσης για την αρωγή των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Ανατολική και Δυτική Αττική.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μέλη της κυβέρνησης, όπως ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Χρήστος Σπίρτζης, ο Στέργιος Πιτσιόρλας, ο Τάσος Πετρόπουλος, η (πρώην υπουργός) Λυδία Κονιόρδου και από κει και πέρα, ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, η αδελφή του Μάνου Ελευθερίου, Λίλη Ελευθερίου, γνωστοί καλλιτέχνες και πλήθος κόσμου.

Χρήστος ΣπίρτζηςΓιώργος ΚαμίνηςΓιάννης ΜπαλάφαςΑλέκος Φλαμπουράρης – Χρήστος ΣπίρτζηςΣταύρος ΘεοδωράκηςΠροκόπης ΠαυλόπουλοςΑλέκος Φλαμπουράρης – Προκόπης ΠαυλόπουλοςΤάσος Πετρόπουλος – Προκόπης ΠαυλόπουλοςΣταύρος Θεοδωράκης – Προκόπης ΠαυλόπουλοςΛυδία Κονιόρδου

Τάσος Πετρόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα