Το γλέντι ξεκίνησε από τα μπουζούκια για τους φίλους του ΠΑΟΚ

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πίστευαν στην επιτυχία της ομάδας τους και οι πανηγυρισμοί τους είχαν ξεκινήσει πριν από το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Το γλέντι τους συνεχίστηκε στην Τούμπα, ειδικά μετά τη λήξη του ντέρμπι, ενώ φίλοι του «Δικέφαλου» του Βορρά πανηγύρισαν μέχρι και τη μακρινή Μελβούρνη.

«Σήκωσε το…» φώναζε ο κόσμος του ΠΑΟΚ, με τους παίκτες

να σπεύδουν κοντά τους για να τους ευχαριστήσουν στις κερκίδες, μετά τη λήξη του μεγάλου ματς. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος αναδείχθηκε και ο MVP της αναμέτρησης, αποθεώθηκε ενώ και άλλοι άκουσαν ρυθμικά το όνομά τους. Ανάμεσά τους και ο Φερνάντο Βαρέλα, με τους φίλους του Δικεφάλου να δείχνουν την αγάπη τους με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο στον έμπειρο στόπερ.

Πριν από τη σέντρα η νύχτα έγινε… μέρα από τα καπνογόνα:

Ξενύχτησαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ και στον σύνδεσμό στη Μελβούρνη, πανηγυρίζοντας τη νίκη επί του Ολυμπιακού στις 6.00 το πρωί, λόγω και της διαφοράς στην ώρα.

Όπως είπαμε, πανηγυρικό ήταν το κλίμα από την παραμονή του αγώνα. Το βράδυ του Σαββάτου (9/11) φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είχαν στήσει… γιορτή σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης, ανάβοντας και καπνογόνα, φωνάζοντας συνθήματα. Λίγο αργότερα, πολλοί ήταν αυτοί που τραγουδούσαν «ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα μες το μυαλό», στο κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Τα ρεκόρ του ΠΑΟΚ, τρία γκολ ξανά στον Ολυμπιακό από το 1994

Στην κατάρριψη ενός ιστορικού ρεκόρ που κρατούσε 46 ολόκληρα χρόνια έφτασε ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του επί του Ολυμπιακού, καθώς παραμένει αήττητος στις πρώτα 20 ματς του πρωταθλήματος, ξεπερνώντας μ’ αυτή την επίπεδο αυτό που είχε πετύχει η μεγάλη ομάδα του Λες Σάνον. Η συγκεκριμένη επιτυχία σηματοδότησε την κατάρριψη ενός ιστορικού επιτεύγματος που κρατούσε από τη σεζόν 1972/73, όταν οι «ασπρόμαυροι» είχαν 19 αγώνες χωρίς ήττα.

Ο ΠΑΟΚ με το 3-1 κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή (11/2) στην Τούμπα, πέτυχε ξανά τρία γκολ κόντρα στους «ερυθρόλευκους» στη Θεσσαλονίκη μετά το 1994. Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος» του Βορρά «είχε» είχε να βάλει τρία γκολ στον Ολυμπιακό σε εντός έδρας ματς πρωταθλήματος από τις 6 Νοεμβρίου 1994. Τότε, επικράτησε με 3-0 χάρη σε γκολ των Μπότσιεκ (8′, 32′) και Καπετανόπουλου (52′). Εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ είχε, πάντως, σκοράρει τρεις φορές στην ήττα με 4-3 στη Ριζούπολη στις 23 Φεβρουαρίου του 2003.

Να αναφέρουμε ότι και ο κόσμος του Ολυμπιακού «ντόπαρε» τους παίκτες του πριν από το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα. Στο μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7, οι φίλαθλοι ζήτησαν νίκη του ΠΑΟΚ. Αποθεώθηκαν οι Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος και Σα, αλλά κι όλη την ομάδα όπως επίσης και τον Μαρτίνς.

Κάποιοι πιο τολμηροί βρέθηκαν και στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα