Το αφιέρωμα του NBA στον Κόμπι Μπράιαντ – Όλη η καριέρα του «Black Mamba» σε σχεδόν τέσσερα λεπτά (video)

Θραύση έκανε το βίντεο με το οποίο το NBA υποκλίθηκε και αποχαιρέτησε τον Κόμπι Μπράιαντ ο οποίος σκοτώθηκε την Κυριακή όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη.

Το βίντεο «ανέβηκε» στον επίσημο λογαριασμό του μπασκετικού θεσμού και μέσα σε λίγες μόνο ώρες είχε ένα εκατομμύριο θεάσεις. Σε αυτό παρουσιάζεται η καριέρα του «Black Mamba» μέσα από μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές του στα τερέν.

Τα «παράσημα» του Μπράιαντ

Ο Κόμπι Μπράιαντ έλαβε το Βραβείο Πολυτιμότερου Παίκτη (MVP) την περίοδο

2007–2008, όταν και οδήγησε την ομάδα του στους τελικούς του NBA. Είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Λος Άντζελες Λέικερς και ο πρώτος παίκτης στο NBA που έχει 30000+ πόντους και 6000+ ασίστς. Δύο μεγάλα αθλητικά κανάλια στην Αμερική, το Sporting News και το TNT ανακήρυξαν τον Κόμπι Μπράιαντ ως τον καλύτερο παίκτη της δεκαετίας του 2000. Το 2008 και το 2012 κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, και του Λονδίνου αντίστοιχα ως μέλος της Εθνικής Ομάδας των Η.Π.Α.

Πηγή: Το αφιέρωμα του NBA στον Κόμπι Μπράιαντ – Όλη η καριέρα του «Black Mamba» σε σχεδόν τέσσερα λεπτά (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα