Το αεράκι έκανε τα… «αποκαλυπτήρια» στα μαλλιά του Τραμπ (video)

Πολύ πριν την εκλογή του στο ανώτατο πολιτικό αξίωμα των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει απασχολήσει τους ειδικούς. Όχι για τα αμύθητα κέρδη των επιχειρήσεών του αλλά για τις τρίχες στο κεφάλι του. Όχι μόνο τους οικονομολόγους αλλά και τους μετρ στις εμφυτεύσεις και μεταμοσχεύσεις μαλλιών.

Στην πραγματικότητα η ερώτηση, όσο ανούσια και αν μοιάζει, είναι μία: είναι φυσικά τα μαλλιά του ή φοράει περούκα; Στην πραγματικότητα, δεν έχει καμία απολύτως σημασία αλλά αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί ο αμερικανός πρόεδρος, με δέκα διαφορετικούς τρόπους, έχει αφήσει να

διαρρεύσει πως τα μαλλάκια είναι απολύτως δικά του. Μάλιστα, ο προσωπικός γιατρός του, Χάρολντ Μπόρνσταϊν, είχε ισχυριστεί στους New York Times ότι η κόμη του είναι πέρα για πέρα αληθινή. Ως εδώ κανένα πρόβλημα, να τα έχει να τα χαίρεται.

Η έρευνα

Σύμφωνα με το Vice, η έρευνα του Gawker για το 2016 σχετικά με τα μυστικά της χαίτης του Trump έκανε μια υπόθεση εργασίας: ήταν ένα υπερβολικά ακριβό υφαντό. Κάποιοι έχουν διαφορετική γνώμη. Ένας πρώην στυλίστας του Αpprentice ορκίστηκε ότι κάθε τρίχα του ήταν πραγματική, έστω και κακώς βαμμένη, ναρκωμένη, και ψεκασμένη.

Ακόμα, ο Michael Wolff στο βιβλίο του Fire and Fury, αναφέρει πως η Ιβάνκα λέει ότι η κόμμωση του πατέρα της είναι αποτέλεσμα μιας χειρουργικής επέμβασης – πιθανότατα η ίδια διαδικασία των 80s που περιγράφεται λεπτομερώς στο The Lost Tycoon.

Το επίμαχο βίντεο

Ωστόσο, ένα νέο βίντεο, που κάνει το γύρο του κόσμου έρχεται να προσθέσει ένα λιθαράκι στην συζήτηση για το “χρυσαφένιο κράνος” του πρώτου πολίτη των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη, η μακροχρόνια δημοσιογράφος τριχών του Τραμπ, Ashley Fienberg, ανέβασε ένα βίντεο που μπορεί να μας δώσει απαντήσεις μια για πάντα.

Το οπτικο-ακουστικό υλικό, διάρκειας 20 δευτερολέπτων, δείχνει τον Τραμπ από πίσω καθώς επιβιβάζεται στο Air Force One την περασμένη Παρασκευή. Στη μέση της διαδρομής καθώς ανεβαίνει τη σκάλα, ένα φύσημα του αέρα τον πιάνει στη σωστή στιγμή και σηκώνει σαν “χαλάκι” τις χρυσαφένιες τρίχες, αποκαλύπτοντας ένα αδύναμο σημείο της προεδρικής κάρας, το οποίο ο Τραμπ κρύβει με χίλιους τρόπους επί σειρά ετών.

Από την πλευρά του, ο ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Bauman Medical που ειδικεύεται στην αποκατάσταση μαλλιών δήλωσε στον Guardian ότι από τις εικόνες προκύπτει ότι ο Τραμπ έχει πιθανότατα υποβληθεί σε κάποια θεραπεία.

«Πιστεύω ότι έχει κάνει κάποια μεταμόσχευση μαλλιών στο εμπρός μέρος της κόμης του. Πιθανότατα κάνει και χρήση ειδικών φαρμάκων ή υποβάλλεται σε κάποιου είδους θεραπεία με λέιζερ που θα μπορούσε εύκολα να κρυφτεί κάτω από ένα καπέλο», δήλωσε ο Μπάουμαν.

Πηγή: Vice, Guardian

Keywords
Τυχαία Θέματα