Το Zenfone 5 που παρουσίασε η Asus είναι ολόιδιο με το iPhone X

H Asus επέλεξε τη Βαρκελώνη για να παρουσιάσει το Asus Zenfone 5, το οποίο όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν παρακάτω, έχει πολλές ομοιότητες με το iPhone X.

Ορισμένοι θα θεωρήσουν ότι αντιγράφουμε την Apple, ανέφερε ο Marcel Campos επικεφαλής marketing της Asus, αλλά δεν θέλουμε να

απομακρυνθούμε από αυτό που ο κόσμος ζητά, συμπληρώνει.

Είναι γεγονός, ότι όλα τα προηγούμενα smartphones που είχε διαθέσει η εταιρεία είχαν ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους κάτι που προκαλούσε σύγχυση. Κάτι τέτοιο βέβαια, φαίνεται ότι αλλάζει στην οικογένεια συσκευών Asus Zenfone 5. Ειδικότερα, έχουμε ένα μοντέλο Zenfone 5 των 6.2 ιντσών, στη συνέχεια υπάρχει το flagship Zenfone 5Z και τέλος, το Zenfone 5 Lite.

Το Zenfone 5 διαθέτει οθόνη 6.2 ιντσών, ενώ χάρη στα μικρά bezels το screen to body ratio αγγίζει το 90%. Η Asus συνοδεύει την οθόνη της συσκευής με μια τεχνολογία η οποία προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία του χρώματος, σαν το True Tone του iPhone X.

Υπάρχει μάλιστα και ένας αισθητήρας, ο οποίος αντιλαμβάνεται πότε κοιτάτε την οθόνη και την κρατά ανοιχτή. Το νέο Zenfone δεν δίνει την αίσθηση του smartphone που έχει μεγάλο βάρος αλλά ούτε ότι είναι και ελαφρύ. Ζυγίζει 155 γραμμάρια και φέρει screen ratio 19:9.

Το Zenfone 5 είναι παρόμοιο με τα Plus μοντέλα των Galaxy S8 και S9. Η Asus το εξοπλίζει με γυαλί και μπροστά αλλά και πίσω, φέρει LCD οθόνη με ανάλυση 2246 x 1080.

Όπως και στο iPhone X, η νέα συσκευή διαθέτει Face Unlock, ωστόσο μην περιμένετε κάτι σαν το Face ID. Βρίσκεται στο νέο τηλέφωνο της Asus απλά για να ικανοποιήσει την απαίτηση του κόσμου, ενώ προσθέτει ότι υπάρχει και σαρωτής αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.

Στο εσωτερικό του, θα συναντήσουμε Snapdragon 636, 64GB storage σε εκδόσεις με 4 ή 6GB RAM. Το Zenfone 5Z φέρει Snapdragon 845, με 256GB storage και 8GB RAM.

Το Zenfone 5 θα είναι πιο οικονομικό μοντέλο, ενώ το 5Z θα ξεκινά από τα $499 / €479. Το Zenfone 5 φέρει και ενσωματωμένο σύστημα ηχείων, ενώ περιλαμβάνεται και headphone jack στα Zenfone 5 και Zenfone 5 Lite.

Το Asus Zenfone 5 Lite, είναι μια πιο απλή συσκευή, διαθέτει οθόνη 6 ιντσών, μπαταρία 3,300mAh όπως και στο Zenfone 5 και Android Nougat. Το 5 lite εξοπλίζεται με σύστημα διπλής κάμερας, μπροστά και πίσω. Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, η Asus θα διαθέσει το Zenfone Lite τον Μάρτιο, το Zenfone 5 τον Απρίλιο και το Zenfone 5Z τον Ιούνιο.

Πηγή: Digitallife.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα