Το Twitter «μίλησε» για το Power Of Love: Σε χαλούσε η Κλόη Νικόλα, φάε τώρα την ξεφτίλα από τη Βίβιαν

Έξαλλη είναι η Βίβιαν Τσίμιλα με τη συμπεριφορά του Νίκου Σπυριδαντωνάκη και τις τελευταίες δύο ημέρες το αγαπημένο μας «κοινωνικό πείραμα» ασχολείται μόνο με τη σχέση τους. Αν και οι δυο τους φάνηκε να έρχονται πιο κοντά, τελικά αποδείχτηκαν πιο Δώρος και Αθηνά, από τον Δώρο και την Αθηνά και έχουν καταφέρει οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων να ζητάνε απεγνωσμένα να γυρίσει πίσω ο Κύπριος με τη 19χρονη κοπέλα του.

Βίβιαν και Νίκος τσακώθηκαν κι ενώ στην αρχή η 20χρονη τον πλησίασε για να τα ξαναβρούν, στη συνέχεια οι προσβολές, οι φωνές και οι απαράδεκτες κινήσεις δεν

είχαν τέλος. Ο Νίκος κλώτσησε ένα τραπεζάκι στα πόδια της Βίβιαν, με τη Βίβιαν να να αποχωρεί γεμάτη νεύρα από το σπίτι των αγοριών.

Το twitter και πάλι πήρε θέση με τις απόψεις για το ποιος φταίει να διίστανται ενώ από τους χρήστες δεν ξύφυγαν ούτε οι υπόλοιποι παίκτες του Power Of Love.

Επίσης άντρας που σηκώνει χέρι και γενικός κάνει τσαμπουκάδες καλό θα είναι να τους στέλνετε στην μάνα τους γιατί δεν σταματάνε ποτέ εκεί !!! #PowerofLoveGR

Keywords
Τυχαία Θέματα