Τι βρέθηκε στο κρησφύγετο του «τοξοβόλου» στα Σεπόλια: Η τηλεόραση – κρύπτη, η γενειάδα και τα 15 κλειδιά (video)

Συνεχίζει τις έρευνες η αντιτρομοκρατική υπηρεσία για τον εντοπισμό και άλλων κρησφύγετων του «τοξοβόλου του Συντάγματος» αλλά και τουλάχιστον ενός συνεργού του, μετά την ανακάλυψη της νέας «γιάφκας» στα Σεπόλια την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου.

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών βρίσκονται ύποπτα ευρήματα όπως είναι τα 15 κλειδιά που βρέθηκαν τόσο στο δώμα των Σεπολίων όσο και στο κρησφύγετο στον Άγιο Νικόλαο Πατησίων, το οποίο εντόπισαν οι αρχές λίγες μέρες νωρίτερα.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, με δύο από αυτά τα κλειδιά οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα και το λουκέτο στη «γιαφκα»

στα Σεπόλια.

Στο δώμα των Σεπολίων σε παλιά τηλεόραση που χρησιμοποιείτο ως κρύπτη, βρέθηκε η ψεύτικη γενειάδα την οποία είχε χρησιμοποιήσει ο «τοξοβόλος» για να μεταμφιεστεί σε παπά στη ληστεία που έγινε στα Ερυμάνθεια Αχαΐας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., υπάρχει ακόμη ένα σπίτι και ένα γκαράζ ή χώρος με οπλισμό, ίσως και χρήματα, ενώ οι αρχές στρέφονται προς τον συνεργό που κάλεσε τον καθαριστή για να εξαφανίσει στοιχεία από το κρησφύγετο στον Άγιο Νικόλαο.

Το δώμα στα Σεπόλια

Το διαμέρισμα στα Σεπόλια είχε νοικιαστεί τον Αύγουστο από την Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, τη μια εκ των δύο γυναικών που συνελήφθησαν μαζί με τον «τοξοβόλο» στις 30 Ιανουαρίου. Η κοπέλα νοίκιαζε το δώμα με τα πλαστά στοιχεία «Λαμπίρη».

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η ίδια έδινε 250 ευρώ το μήνα ως ενοίκιο, είχε ζητήσει όμως να τα δίνει στο χέρι του ιδιοκτήτη και απέφευγε τις τράπεζες και τους λογαριασμούς. Το διαμέρισμα το είχε νοικιάσει 15 ημέρες μετά την ενοικίαση της «γιάφκας» στα Πατήσια, ενώ μετακινούταν με ποδήλατο.

Μάλιστα στελέχη της αντιτρομοκρατικής, πάντα σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, εκτιμούν ότι η Αθανασοπούλου και η Βαλαβάνη (η δεύτερη συλληφθείσα) έκαναν ποδηλατάδες συνεννοήσεων.

Στο διαμέρισμα στα Σεπόλια βρέθηκε φορητός υπολογιστής, ασύρματος, πλήθος κλειδιών, καθώς και δυο κινητά, εκ των οποίων το ένα ανοιχτό και σε λειτουργία.

«Η κοπέλα έμενε εδώ τους τελευταίους μήνες. Ποτέ δεν προσπάθησε να αποκτήσει σχέσεις με τη γειτονιά. Τις περισσότερες φορές έφευγε από το δώμα σχεδόν τρέχοντας. Τις τελευταίες μέρες ακούσαμε φασαρία από το δώμα χωρίς όμως να ξέρουμε τι έγινε», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ένοικος της πολυκατοικίας.

«Ούτε το όνομα της δεν είχαμε μάθει. Έφευγε και γυρνούσε πάντοτε βιαστική. Συνήθιζε να φοράει ένα καπέλο και πάντα σήκωνε το κασκόλ το πρόσωπο της. Την είχα δει παλαιότερα που είχε καλό καιρό να κυκλοφορεί με ποδήλατο μαζί με μία φίλη της. Λίγες ημέρες πριν από την σύλληψη της ακούσαμε θόρυβο σαν να έσερναν βαριά αντικείμενα. Δεν είχαμε καταλάβει επισκέψεις», τόνισε ένας άλλος.

Πηγή: Τι βρέθηκε στο κρησφύγετο του «τοξοβόλου» στα Σεπόλια: Η τηλεόραση – κρύπτη, η γενειάδα και τα 15 κλειδιά (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα