Τι συμβαίνει στο MasterChef – Άλλος ένας παίκτης αποχώρησε οικειοθελώς (video)

Στο προηγούμενο επεισόδιο του MasterChef αποχώρησε οικειοθελώς η Μάγια Τζουμούτια η οποία όπως αποκάλυψε δέχτηκε την ασέβεια ορισμένων συμπαικτών προς το πρόσωπό της.

Τώρα άλλη μια παίκτρια αποχωρεί οικειοθελώς και αυτή την φορά είναι η η 21χρονη Χριστίνα Αργυρούδη.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε παίκτρια του MasterChef και αποχώρησε οικειοθελώς (video)

Στο χθεσινό επεισόδιο, είχαμε διπλή αποχώρηση. Αρχικά, ο Κώστας Βάχος και ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους και βρέθηκαν απέναντι διεκδικώντας την παραμονή τους στο παιχνίδι. Οι δύο μάγειρες κλήθηκαν να ετοιμάσουν

ένα πιάτο όπως αυτό που τους έδειξαν οι κριτές.

Ο Κώστας Βάχος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον αντίπαλο του και έτσι αποχαιρέτησε τους κριτές και τους συμπαίκτες του.

Παρόλα αυτά η 21χρονη Χριστίνα που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς τόνισε πως: «Λόγω της σημερινής αποχώρησης που δεν ξέρουμε ακόμα ποιος θα φύγει, αλλά όπως και να έχει εμένα αυτό μου πρόσθεσε λίγη πίεση και για προσωπικούς λόγους φυσικά και γιατί τα έχω βρει με τον εαυτό μου και έχω πει ότι είναι τεράστιο θέμα που έφτασε μέχρι εδώ, είναι μεγάλο πράγμα για εμένα αλλά θα πρέπει να μείνω ως εδώ και θα αποχωρήσω οικειοθελώς. Εσείς ήσασταν πολύ καλά παιδιά, απλώς τη δεδομένη στιγμή της ζωής μου είμαι ως εδώ. Πριν από λίγες ημέρες είχα τη δική μου διαδικασία αποχώρησης. Ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο για εμένα και όμως τα κατάφερα να περάσω. Και για αυτό το λόγο που είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο που έχω αποφασίσει να φύγω. Όμως, είναι ξεκάθαρα ώριμη απόφαση, γιατί τη δεδομένη στιγμή είναι το καλύτερο για εμένα και ακόμα και αν θα στεναχωρηθώ ξέρω ότι είναι για καλό».



Keywords
Τυχαία Θέματα