«Τι να τον νοιάζει τον 17χρονο ποιον σκότωσε ο Κουφοντίνας;» (video)

«Ό,τι σπέρνεις, θερίζεις» λέει ο θυμόσοφος λαός και στην περίπτωση της Νέας Δημοκρατίας η παραπάνω ρήση έρχεται να επιβεβαιωθεί.

Θέλοντας να σηκώσει τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης με θέματα όχι και τόσο πολιτικά (απεργία πείνας Κουφοντίνα, ταξίδι Καμμένου στο Μονακό), η Νέα Δημοκρατία κάνει ό,τι μπορεί με τις δημόσιες παρουσίες των στελεχών της. Δεν είχε υπολογίσει όμως ότι η «ψαγμένη» ατάκα

του Κυριάκου Μητσοτάκη για το τι ενδιαφέρει τους 17χρονους, θα της γύριζε μπούμερανγκ.

Με αφορμή λοιπόν την απεργία πείνας που ξεκίνησε ο Δημήτρης Κουφοντίνας καθώς δεν του χορηγείται νέα άδεια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μπγιάλας χρησιμοποίησε την ίδια αδιανόητη ατάκα του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να καταδείξει τη φαιδρότητά της.

«Τι να ενδιαφέρει έναν 17χρονο σήμερα ποιον σκότωσε ο Κουφοντίνας;», είπε με δηκτικό τρόπο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο εντυπωσιακό βέβαια από την άποψη του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «δε βαριέσαι, γιατί να ξέρουν σημαντικά ιστορικά γεγονότα οι έφηβοι», είναι ότι και ο Άδωνις Γεωργιάδης και η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Μαρία Αναστασοπούλου πήραν «τοις μετρητοίς» τη δήλωση αυτή, νομίζοντας ότι ο Χρήστος Μπγιάλας όντως εννοούσε πως δεν έχει σημασία το πόσους ανθρώπους εκτέλεσε η 17 Νοέμβρη.

Μάλλον στο «φεγγάρι» που έδειχνε ο Μπγιάλας, αυτοί κοιτούσαν το «δάχτυλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα