Τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία Γρίβα; – Συγκλονίζουν τα λόγια του 10χρονου γιου του

Ψάχνουν τα κινητά τηλέφωνα του Βασίλη ΓρίβαΥπήρχε «συμβόλαιο θανάτου»;Ο 10χρονος γιος του τηλεφώνησε 15 λεπτά μετά τη δολοφονία του πατέρα του στην ψυχολόγο του

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκονται οι τηλεφωνικές συνομιλίες του Βασίλη Γρίβα, αλλά και οι συναντήσεις που είχε λίγες μέρες πριν πέσει νεκρός, μπροστά στα μάτια του ανήλικου γιου του.

Οι Αρχές ψάχνουν να βρουν αν οι δολοφόνοι του 47χρονου body builder είναι παλιοί του γνώριμοι από τον κόσμο της νύχτας, μιας

και τα τελευταία χρόνια ο ίδιος φαίνεται να είχε αποσυρθεί και να δούλευε μόνος του.

Ο Βασίλης Γρίβας ήταν γνωστός στον αθηναϊκό υπόκοσμο και το όνομά του φιγουράριζε για περισσότερο από 20 χρόνια πλάι σε αυτά των μεγαλύτερων «νονών». Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν ποιοι και γιατί ήθελαν να πέσει νεκρός ο 47χρονος, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη των δραστών του και παράλληλα να εξετάσουν το ενδεχόμενο «απάντησης».

Η ψυχολόγος του 10χρονου μιλάει για την πρώτη αντίδρασή του

Την ώρα που οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την υπόθεση δολοφονίας του Βασίλη Γρίβα, ο 10χρονος γιος του, προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη όταν είδε μπροστά του και έξω από το σχολείο του, τη δολοφονία του πατέρα του.

«Μόλις 15 λεπτά μετά το τραγικό περιστατικό μίλησα με το παιδί στο τηλέφωνο. Ο πόνος και ο θυμός του ήταν μεγάλος. Προς το παρόν εξακολουθεί να βιώνει έναν μεγάλο πόνο. Τα πρώτα πράγματα που μου είπε, είναι ερωτήματα που δυστυχώς εξακολουθούν να υπάρχουν και τώρα, αλλά ίσως και στην υπόλοιπη ζωή του. Με ρώτησε «γιατί σε μένα; Γιατί έπρεπε να το δω αυτό; Να το ζήσω αυτό;», δήλωσε η ψυχολόγος που παρακολουθεί τον 10χρονο.

Φωτογραφία του δολοφονημένου Βασίλη Γρίβα μέσα από το αυτοκίνητο

Σοκάρει το φωτογραφικό ντοκουμέντο του νεκρού πρώην αθλητή του body building, Βασίλη Γρίβα, μέσα από το αυτοκίνητο λίγη ώρα αφότου έπεσε νεκρός από τα πυρά τεσσάρων αγνώστων.

Παγκόσμιος Πρωταθλητής

Σε ηλικία 18 ετών, το 1988, ξεκίνησε ο Βασίλης Γρίβας την επαφή του με το σιδερένιο άθλημα. Έναν χρόνο αργότερα, το 1989, με μόλις έναν χρόνο προπόνησης, κερδίζει τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία Juniors.

To 1990 κερδίζει την κατηγορία Juniors στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο της ίδιας χρονιάς κερδίζει την πρωτιά στα Juniors και παίρνει τη 2η θέση στον Γενικό Τίτλο, κάτι που προμηνύει μια μεγάλη καριέρα. Το ταλέντο αυτού του αθλητή φάνηκε από νωρίς, καθώς το 1991, Junior ακόμα, κερδίζει την κατηγορία του αλλά και τον Γενικό Τίτλο.

Στη συνέχεια μεσολάβησε η στρατιωτική του θητεία και φτάνουμε το 1995, όταν επανέρχεται στο αγωνιστικό προσκήνιο κερδίζοντας και πάλι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΠΕΣΔ. Ακολούθησαν αρκετές πρωτιές σε Mr Hellas για τον Βασίλη Γρίβα, καθώς και διεθνείς διακρίσεις, όπως η 5η θέση στο Παγκόσμιο της WABBA και η 2η θέση στο Μr Europe της WABBA.

Keywords
Τυχαία Θέματα