Τι δήλωνε ο Φρουζής σε στελέχη της Novartis για τις σχέσεις του με κυβερνητικά στελέχη (video)

Βίντεο με ομιλία του Κωνσταντίνου Φρουζή ενώπιον στελεχών της εταιρείας τον Ιούνιο του 2102Υποστήριξε ότι διατηρούσε στενές σχέσεις με πολιτικά πρόσωπαΣτο βίντεο ο κ. Φρουζής αναφέρει το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Παναγιώτη ΠικραμμένουΣε συνέντευξή του δηλώνει ότι τον έχει συναντήσει μοναχά μια φορά«Είδα τον κ. Πικραμμένο στο Μέγαρο Μουσικής σε μια εκδήλωση και μου έδωσε την κάρτα του. Δεν τον έχω ξανά δει, δεν τον έχω ξανά συναντήσει»

Βίντεο – ντοκουμέντο που έρχεται στο φως

της δημοσιότητας δείχνει τον πρώην αντιπρόεδρο της εταιρείας Novartis, Κωνσταντίνο Φρουζή να εμφανίζεται ενώπιον στελεχών της εταιρείας, τον Ιούνιο του 2012, και να υποστηρίζει ότι διατηρεί στενές σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη και υπουργούς, αναφέροντας μάλιστα το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου.

Το εν λόγω βίντεο είχε δημοσιευτεί από το Documento Mάρτιο του 2017, ενώ το μετέδωσε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Δείτε επίσης: «Δεν διακίνησα μάυρο χρημα – Δεν έχω συναντήσει Βενιζέλο και Αβραμόπουλο», υποστηρίζει ο Φρουζής

Την ίδια στιγμή ο ίδιος, μέσω των δικηγόρων του, υποστηρίζει ότι δεν έχει πρόσβαση στη δικογραφία για το σκάνδαλο με τις μίζες, ενώ παράλληλα δηλώνει ότι δεν έχει διακινήσει ποτέ μαύρο χρήμα, καθώς και ότι τον κ. Πικραμμένο τον έχει συναντήσει μοναχά μία φορά.

ίτε επίσης: Διαψεύδουν οι εισαγγελείς τα περί σύσκεψης με Τζανακόπουλο για το σκάνδαλο Novartis

Δείτε επίσης: Διέρρευσε η ταυτότητα της φερόμενης μάρτυρος για το σκάνδαλο Novartis

Πιο συγκεκριμένα, «ποτέ δεν έδωσα χρήματα όχι μόνο στον κ. Γεωργιάδη αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο πολιτικό», υποστηρίζει σε συνέντευξή του στην Καθημερινή.

Δείτε επίσης: Μεγαλώνει η λίστα των εμπλεκόμενων στην υπόθεση Novartis;

Παράλληλα, ο κ. Φρουζής υποστηρίζει, ότι κάποιος από τους πολίτικους δεν τους έχει συναντήσει ποτέ. «Είδα τον κ. Πικραμμένο στο Μέγαρο Μουσικής σε μια εκδήλωση και μου έδωσε την κάρτα του. Δεν τον έχω ξανά δει, δεν τον έχω ξανά συναντήσει. Οπως δεν έχω συναντήσει και τους κυρίους Αβραμόπουλο και Βενιζέλο. Συνάντησα τον κ. Σαμαρά μία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και υπό την ιδιότητά μου του πρόεδρου του ΣΦΕΕ Ηταν μια ολιγόλεπτη συνάντηση με θέμα τις οφειλές του Δημοσίου προς τις φαρμακευτικές, ελληνικές και πολυεθνικές».

Δείτε επίσης: Novartis: «Επιβεβαιώνονται οι χρηματισμοί των κρατικών αξιωματούχων», ξεκαθαρίζει ο Σαράκης

Δείτε επίσης: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Τσίπρα για τη Novartis – Τι συζητήθηκε

Keywords
Τυχαία Θέματα